Press "Enter" to skip to content

Stiti cate genti are in medie o femeie?

Geanta de dama Mara, din piele intoarsaV-ati pus vreodata intrebarea cate posete are o doamna in mod normal, fara a parea „prea multe”? Ei bine,facem pariu ca raspunsul nu este chiar asa de usor de ghicit. Iata de ce:

In Statele Unite, de exemplu, un studiu efectuat de un reputat for orientat pe studiul obiceiurilor de consum a scos la iveala faptul ca, in medie, o femeie are nici mai mult nici mai putin de …10 genti sau posete!

O fi mult? O fi putin?Ei bine, ce spuneti ca, in cadrul aceluiasi studiu a fost evidentiat faptul ca sunt multe femei care au si 20 de posete deodata (clar, 20 inseamna mult mai mult decat cele 10 numarate in medie!)

Un alt studiu a scos o medie de 7 posete pe cap de persoana purtatoare! Mai putin decat cele 10 mai sus mentionate, ce-i drept.

Observati ca nu ne limitam la a arunca un numar absolut aici, ceea ce ar fi si greu, pentru ca, in functie de cultura, de semnificatia posetei in cultura respectiva, in functie de puterea de cumparare, numarul mediu de posete pe care o doamna la are la un moment dat variaza puternic.

De asemenea, este bine sa specificam ca atunci cand vorbim despre numarul de posete pe care le are o doamna la un moment dat, vorbim de toate posetele, fie ele genti de piele, fie de ecopiele, posete de seara, genti de cumparaturi etc. Tipul nu conteaza. Numarul…da!

De aceea, pentru a valida studiul statistic, va propunem sa va aruncati in mod obiectiv un ochi in garderoba dvs si sa numarati posetele pe care le aveti in dotare. Daca ies peste 7 sau chiar peste 10, inca stati bine, amintiti-va de doamnele care au peste 20!

Daca aveti sub 7, credem ca e momentul sa cumparati repede o poseta sau doua, nu de alta, dar sa atingeti media! Iar daca aveti 20 sau peste…ei bine, atunci puteti cumpara o poseta noua chiar acum pentru ca…ei bine, chiar nu mai conteaza una in plus!

Tu cate posete ai?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde