Press "Enter" to skip to content

Cu ce se asorteaza geanta?

Pana acum cativa ani, sa nu iti asortezi geanta cu incaltamintea era cea mai mare „fashion crime” posibila, mai grav chiar decat sosetele albe la costumul barbatesc sau asocierea de roz cu rosu. Dar moda se regenereaza continuu, dicteaza trenduri si mai apoi le reneaga si aceasta „regula de aur” a fost si ea…incalcata.

Dar regulile vechi au disparut.Traiasca noile reguli! Mai ales ca ne scapa de o mare problema asortarea gentii cu pantofii. Pana acum era aproape obligatoriu sa facem acest lucru, motiv pentru care ori de cate ori ne cautam fie o pereche de pantofi fie o geanta noua, intervenea intrebarea obsedanta: Oare am cum sa le asortez?

Acum putem asorta geanta cu oja, cu rujul sau chiar cu o caciulita. Trebuie sa renuntam la ideea de set si anume sa folosim aceiasi textura si culoare la geanta si pantofi.De exemplu daca mizam pe o geanta rosie putem asocia o pereche de pantofi albi, nude sau culori deschise si fade.

Starurile noncomformiste de la Hollywood mai nou isi asorteaza pantofii cu rujul si geanta cu oja de pe unghii. Un trend hot pe care il poti urma si tu!

Iata cateva idei de asortarea a gentilor inspirate chiar de la divele de peste oceane.

Adopta si tu stilul Victoriei Beckham, optand pentru o geanta neagra si o pereche de pantofi negri pumps. Intotdeauna un outfit accesorizat cu pantofi si geanta de culoare neagra o sa respire eleganta, stil si rafinament si in plus nu se va demoda niciodata.

Kate Moss si Kate Bosworth sunt doua dive cu istorie in domeniul modei, ele au asortat gentile cu pantalonii. Asa ca, pentru ca e vara si jeansii sunt piesa de baza, nu ezita sa iti asortezi geanta la ei.

Daca vrei sa fii originala, exemplele de urmat sunt Zoe Saldana si Demi Moore care isi asorteaza geanta la curea si pantofii la rochita.

Daca esti mai indrazneata, exemplu de urmat este Zoe Saldana, vedeta din Avatar. Ea poarta genti, clutchuri, plicuri si posetute colorate in nuante fondate, un curcubeu stilistic curajos, adresat femeilor care stiu sa poarte cu atitudine tinutele insolite.

Vrei sa fii altfel? Atunci inspira-te din tinutele purtate de Sarah Jessica Parker si Jennifer Lopez. Acestea si-au asortat geanta cu topul respectiv cu rochia.

Si nu uita, oricat de interesant ar fi sa-ti asortezi diferit accesoriile,nu esti demodata daca alegi o geanta si o pereche de pantofi de aceeasi culoare. Acest trend nu se va demoda, totusi, niciodata!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde