Press "Enter" to skip to content

Hai sa vedem ce genti poarta Angelina Jolie

Angelina Jolie, pe langa talentul ei de actrita si frumusetea sa nativa cu care a captivat publicul, a reusit sa se impuna si ca “fashion icon”, fiind un model de urmat pentru toate domnisoarele si doamnele pasionate de fashion. Aceasta a purtat de-a lungul timpului tinute create de marii designeri ai lumii. Bineinteles, din dressingul ei nu puteau lipsii gentile fabuloase, fiind si imaginea cunoscutei casa de moda Louis Vuitton.

Geanta Small Bedford by Ralph Lauren purtata de Angelina Jolie

Nu e un secret pentru nimeni faptul ca Angelina prefera gentile incapatoare, de calitate maxima. Vedeta a acceptat imediat oferta de a deveni imaginea campaniei „Core Values”, lansata Louis Vuitton, realizand o sedinta foto intr-una din tarile defavorizate pe care le sustine, Cambodgia, si purtand unul dintre modelele ei preferate LV.

In continuare te invit sa revezi 10 modele de genti cu care Angelina Jolie a facut senzatie.

Geanta Small Bedford by Ralph Lauren, 1.995 $

De la inceputul anului 2012, Angelina s-a despartit foarte greu de noua ei geanta preferata de la Ralph Lauren. O varianta in miniatura a emblematicului model Bedford, geanta este lucrata manual, in Italia, din piele de capra.

Histoire by Valentino, 1.695 $

Cand Angelina si-a cumparat o geanta Histoire de la Valentino, designerul i-a daruit si o replica in miniatura, pentru fetita ei, Zahara. Mama si fiica si-au etalat noile accesorii la o plimbare prin parc in New York, atragand toate privirile.

Poseta Britta Tote by Salvatore Ferragamo, 1.300 $

In 2011, aflandu-se in New York pentru promovarea filmului „A Land of Blood and Honey”, Angelina a aparut imbracata intr-un superb palton alb, accesorizat cu o geanta Salvatore Ferragamo din piele maro, cu colturile placate delicat cu aur.

Posete Akris

Nu e nimic mai bun pentru o mamica ocupata si mereu pe drum decat o geanta incapatoare si in acelasi timp rafinata si usor de potrivit la orice tinuta. Angelina a fost surprinsa de mai multe ori de paparazzi purtand genti Akris, inclusiv acest superb model alb.

Poseta Devotion by Louis Vuitton, la numai 15.000 $!

La Festivalul de Film din Toronto, anul trecut, Angelina Jolie a starnit admiratia fashionistelor aparand pe covorul rosu cu o geanta LV Devotion.

Genti Louboutin custom

La Globurile de Aur 2012, Angelina a sosit intr-o superba rochie alba din satin cu aplicatii rosii, semnata Atelier Versace, iar acesteia i-a alaturat o poseta Louboutin vopsita la comanda pentru a se potrivi cu tinuta ei.

Poseta ovala multifatetata by Herve Leger

Angelina are in colectie si minunatul model oval cu mai multe fatete lansat de Herve Leger in 2009, culoarea ei favorita fiind albul.

Poseta Grace by Stella McCartney, 1.195 $

Gratie, lejeritate si stil: toate acestea vin intruchipate intr-o geanta creata de celebra Stella McCartney, pe care Angelina a ales s-o poarte la o plimbare de primavara prin Londra.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde