Press "Enter" to skip to content

Tu stii ce genti se poarta in 2014?

Te-ai gandit vreodata sa-ti pui intrebarea: Ce loc ocupa gentile in topul accesoriilor tale preferate si de cand nu mai e o regula sa le asortam pantofilor? Raspunsul meu ar fi ca le-am retrogradat usor in acest top, ceea ce ma face sa cred ca nu e bine, deoarece gentile sunt indispensabile in viata de zi cu zi a unei femei si in definirea tinutei acesteia. Raspunsul tau care ar fi?

Dar, iata ce am gasit eu cu privire la gentile care se poarta in 2014, gentile carora cel mai probabil le vei cadea victima in perioada urmatoare si care cu siguranta vor schimba ordinea in topul tau.

Referitor la forma , vara aceasta se poarta:

Mini-poseta de umar

Este ideala pentru zilele in care pleci de acasa dimineata, cu gandul sa iei la picior toate magazinele de moda preferate din oras. La cumparaturi ai nevoie doar de card si de telefon ca sa-ti suni prietenele sa te mandresti cu ultimele tale achizitii.

Geanta cu franjuri mai lungi sau mai scurte, de mana, de umar, mica, mare

Pentru cand mergi la vreun concert sau festival de muzica, iar tinuta simpla si comoda, formata din jeansi si tricou, ce se impune pentru o astfel de ocazie, nu te lasa sa iesi din casa pana nu-i dai un accesoriu statement, care s-o scoata din anonimat.

Geanta din material textil, cu imprimeuri colorate sau cu broderii etnice

E un moment in viata oricarei femei cand aceasta cade victima unei genti usor sau hippie de tot. Se poate sa survina in perioada in care ea se gandeste cu dor si nerabdare la serile de la malul marii. Daca nu ai inca o geanta hippie din material textil in garderoba, asta-i momentul sa-ti achizitionezi una.

Plicul oversized

Pentru fiecare zi in care mergi la birou si ai nevoie de un accesoriu care sa imblanzeasca tinuta office, impusa de dress code-ul companiei.

Geanta sac in varianta mini a la Louis Vuitton, Alexis Mabille sau Carven, ori in varianta ultra cool, ce aminteste de un sac de gunoi, propusa de Lanvin

Acest model este o noutate absoluta a sezonului, astfel ca te indemn sa o porti oricand ai nevoie sa demonstrezi ca esti o persoana actuala, o fashionista convinsa, o victima a modei. Merge si in club, de ce nu? Asta pentru ca le-am neglijat pe cele mai petrecarete dintre femei.

Daca anul trecut culorile predominante au fost cele neon, imprimeurile multicolore si detaliile luxuriante, anul acesta sunt in trend nuantele pastelate (nuantele calde de roz ce se gasesc printre propunerile creatorilor de moda) si gentile cu design minimalist.

Acestea sunt cele mai populare modele de genti ale anului 2014, propuse de designeri. Daca in colectia ta de genti nu se regaseste cel putin un model din cele prezentate mai sus, nu iti mai ramane decat sa pornesti la cumparaturi in cautarea gentii care sa te reprezinte.

Si cum poti sa faci asta cel mai usor, decat accesand Alesa.ro?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde