Press "Enter" to skip to content

Stii cum sa-ti alegi geanta ideala care nu se demodeaza niciodata?

Tu stii cum sa iti alegi geanta?Geanta si pantofii , elementele cele mai importante si predominante in garderoba unei femei, indicatorii care arata cat de in tendinte este ea. Te-ai gandit vreodata cum sa achizitionezi o geanta care sa fie mereu in tendinte si sa se potriveasca stilului tau? Acum sincer, nimeni nu isi doreste ca o geanta pe care a cumparat-o, epuizand, poate, toate economiile, la anul sa se demodeze. De aceea m-am gandit sa caut, sa cercetez cum sa-ti alegi geanta ideala care nu se demodeaza si sa impartasesc cu voi.

Iata ce am gasit , cateva sfaturi care te va ajuta sa identifici o astfel de geanta:

Gandeste-te bine la dimensiuni. Daca esti micuta nu are rost sa te ascunzi dupa o geanta XXL, un plic mai mare, de zi, va fi cea mai buna alegere pentru tine. Pe de alta parte, daca esti inalta si cu forme voluptoase, o geanta mai mare te avantajeaza mai mult.

Examineaza cu atentie forma gentii. Stilistii americani au chiar si o formula care sa te ajute sa alegi poseta potrivita, cu cat silueta ta e mai rotunda, cu atat poseta trebuie sa fie mai structurala. In loc sa alegi o geanta mare si fara forma, orienteaza-te mai curand spre o poseta dreptunghiulara cu elementele bine definite.

Pune geanta la incercare. Deschide si inchide poseta de mai multe ori sau verifica-i fermoarul. Daca nu functioneaza impecabil de fiecare data, nu o cumpara, mai cauta, in definitiv nu este ca si cum nu ai de unde sa alegi.

Evita ornamentele. Elementele foarte trendy poate arata minunat acum, dar vor arata nepotrivit sezonul urmator. Mai bine alege ceva clasic, ceea ce nu inseamna si plictisitor. O poseta cu design clasic, din piele de buna calitate, poate fi accesorizata diferit in fiecare sezon. Vara ii poti lega esarfe colorate de maner iar iarna ii poti atarna de fermoar sau de manere un breloc imens cu elemente din catifea sau cu flori impletite.

Ponturi utile in alegerea unei genti

Atunci cand cumperi o geanta, probeaz-o in fata oglinzii la fel cum ai face cu hainele. Nu cumpara o geanta doar pentru ca aceasta e in tendinte, daca nu iti flateaza silueta. Exista pe piata o multime de alternative bune pentru tine.

Si, nu in ultimul rand, gandeste-te la stilul tau de viata atunci cand cumperi o geanta.Daca, de obicei, iti cari “toata viata” in geanta, probabil o geanta mica nu va fi solutia, chiar daca esti miniona. Alege una medie in loc, si, daca tot nu iti incap toate lucrurile, poate nu ar fi rau sa mai faci putina ordine in ele. Chiar ai nevoie de toate acele nimicuri?

Parerea mea este ca pe Alesa.ro puteti gasi o astfel de geanta , care sa se potriveasca fiecarui stil si care sa nu se demodeze. Voi ce parere aveti?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde