Press "Enter" to skip to content

Geanta, regina accesoriilor

Geanta este de departe unul dintre cele mai importante accesorii feminine, care pe langa rolul practic, are menirea de a completa perfect tinuta adoptata. Gentile reprezintă o expresie a ceea ce suntem si unde ne este locul din punct de vedere social sau economic. În acelasi timp, reprezintă o formă de autoexprimare si un indiciu al stilului personal. Fiind cel mai vizibil accesoriu purtat de către o femeie, poseta este atât functională, cât si simbolică, fapt ce le poate transmite celorlalţi informaţii despre tine.

Designerii acorda acestora o atentie deosebita, creand permanent noi stiluri si modele. Culorile, marimile, ca si alte accesorii atasate, modul de inchidere sau materialele folosite, toate acestea prezinta o gama larga si extrem de variata. Trebuie să recunoaştem că nu toate se potrivesc stilului nostru, însă un alt adevăr este şi acela că putem adapta tendinţele la propria persoană şi putem face din ele un stil propriu, original. Fără geanta, o femeie se simte adesea incompletă, in acest caz, putem vorbi si despre o dependentă emotională.

Cu alte cuvinte, geanta joacă un rol extrem de important în viata unei femei, indiferent că vorbim despre femeia modernă sau familistă, despre femeia traditională sau independentă.

Creeaza-ti propriul stil…fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii , pentru ca acest lucru sa fie posibil te asteptam pe Alesa.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde