Press "Enter" to skip to content

Despre cat de des schimba femeile gentile si…de ce?

O geanta de piele cu aspect sarpe pe care o poti cumpara din Alesa.roAtunci cand vine vorba de reimprospatarea garderobei, primul lucru pe care femeile simt nevoia sa-l schimbe este geanta.

Si aici nu este numai cazul fashionistelor, majoritatea femeilor se „confrunta” cu aceasta problema, si cea mai grea parte, alegerea propriu-zisa.

E destul de dificil pentru o femeie care acorda o importanta deosebita gentilor sa se hotarasca asupra noii ei „prietene”. De ce „prietena”? Pentru ca, in fond, ajung inevitabil sa se ataseze emotional de geanta ei de piele, acest accesoriu nelipsit.

Desigur ca barbatii nu vor intelege aceasta pasiune excesiva a lor pentru genti, dar o lady trebuie sa fie pregatita in orice situatie.

Deci de ce isi schimba femeile gentile in mod constant?

E simplu, pentru ca „au de unde”:-) Cate genti pot cumpara ele intr-o singura luna? Multe! De ce? Pentru ca shopping-ul este pentru ele un fel de „sedinta de terapie”, mai ales cand vine vorba de genti si pantofi. Cand e trista, femeia cumpara genti, cand e depresiva, cumpara si mai multe genti. Si uite asa, pe sistemul „depresia trece, gentile raman”, garderoba lor devine mai consistenta si variata totodata.

Un alt motiv ar fi, cum am spus si mai devreme, calitatea si obsesia lor de a fi pregatite in orice situatie. In acest sens, ele trebuie sa aiba cel putin doua genti pregatite pentru fiecare tinuta care sa fie atat fashion cat si practice, aspecte esentiale pentru un outfit remarcabil si, in acelasi timp, confortabil. Iata de ce accesoriile sunt, in cazul sexului frumos, fundamentale si intr-o numar destul de mare in garderoba lor.

Pe de alta parte, gentile scot in evidenta personalitatea, stilul si eleganta fiecarei femei in parte, motiv pentru care, in cazul acestor accesorii, trebuie sa se tina cont de situatie si de tinuta la care aceastea se raporteaza. De aceea este important pentru femei sa aiba in posesie cel putin cate o geanta din fiecare stil sau categorie. Indiferent de varsta, o femeie trebuie sa respecte codul bunelor maniere al gentilor care implica neaparat asortarea corespunzatoare a gentii cu tinuta in cauza indiferent ca este o geanta de umar, o geanta de mana de tipul sacosa, office, sport sau casual.

Pe langa diversitate, doamnele si domnisoarele doresc sa fie si in pas cu moda, motiv pentru care investesc anual sau chiar lunar o suma considerabila pentru astfel de accesorii pentru ca tendintele se schimba periodic. Intrucat oamenii sunt diferiti si, prin urmare, si gusturile lor urmeaza aceeasi regula, este de inteles de unde mania femeilor de a detine diferite tipuri de accesorii si articole vestimentare(si aici ne referim, bineinteles, la mult iubitele genti de dama, la minunatele noastre posete de piele, nu-i asa?).

Sigur ca sunt anumite persoane care cumpara genti de piele de dragul de a avea sau de dragul de a cumpara, insa, in ceea ce priveste numarul gentilor, nu exista prea mult sau prea putin, cu cat mai mult, cu atat mai bine.

Tu cat de des iti schimbi gentile?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde