Press "Enter" to skip to content

Alegerea unei genti de voiaj din piele…este cea mai buna algere

Alege o geanta de voiaj de calitate, daca se poate din piele naturalaPentru ca este un sezon prielnic calatoriilor si pentru ca nu este niciodata gresit sa luam o pauza pentru a ne relaxa, pentru a capata si recupera energii pozitive, dar si pentru a reveni cu forte proaspete, am ales sa vorbesc astazi de accesoriul perfect pentru calatorii, gentile de voiaj din piele naturala.

Calatoriile reusesc sa ne scoata din rutina cotidiana si sa ne largeasca orizonturile prin care percepem lumea inconjuratoare. Indiferent de mijlocul de transport pe care il folosesti atunci cand calatoresti, intotdeauna ai nevoie de o geanta de voiaj suficient de incapatoare care sa iti mentina in siguranta toate obiectele vestimentare si de incaltaminte, precum si alte obiecte personale. Atunci cand alegi sa pleci la drum cu masina, dimensiunile gentii tale nu prea conteaza, intrucat aceasta va fi depozitata in portbagaj sau pe bancheta din spate, insa atunci cand pleci cu avionul, autobuzul sau trenul, ai un spatiu delimitat in care poti sa iti plasezi bagajul.

Este important sa fii atenta la anumite aspecte, inainte de a-ti achizitiona geanta de voiaj, astfel incat sa nu intampini dificultati atunci cand vrei sa pleci intr-o destinatie noua.

In primul rand, alege o geanta de voiaj din piele naturala, intrucat aceasta este de o calitate incontestabila, fiind rezistenta, cu un aspect ingrjit ce se pastreaza o perioada indelungata. La fel de important este si interiorul acesteia, motiv pentru care te sfatuim sa optezi fie pentru o captuseala rezistenta, fie pentru piele naturala.

Un alt sfat, este acela de a alege o geanta de voiaj din piele cu o dimensiune potrivita atat pentru depozitarea obiectelor personale, cat si pentru a se potrivi marimilor bagajelor de cala sau de mana, regasite pe site-urile companiilor aeriene.

Astfel de produse sunt elegante, dar care, desi pot implica o mica investitie, ei bine, merita din plin banii platiti pentru calitatea foarte buna si rezistenta pe masura. Si efectul. Maxim efect! Caci ce poate fi mai de efect decat o geanta old time, western like, baby!

Au avantajul de a fi realizate din piele naturală care are o calitate superioară înlocuitorilor din piele, lucru ce se vede chiar din aspectul exterior. Pielea naturală este plăcută la atingere – netedă şi moale – poate fi întreţinută destul de uşor.

În cazul în care este o piele mai fină şi pretenţioasă poate fi necesar să se aplice un tratament deosebit pentru curăţarea ei. Genţile din piele au căptuşeala rezistentă, portmoneul şi baretele tot din piele naturală, iar sistemul de inchidere este unul sigur.

In magazinul nostru gasiti astfel de genti din piele naturala, de cea mai buna calitate importate din Grecia, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Iata cateva dintre produsele nostre:

  • Geanta de voiaj unisex, Weekend Travel – o geanta de voiaj de dimensiune mare, realizata din piele de bovina, spatioasa, cu interior necompartimentat captusit cu material textil de cea mai buna calitate
  • Geanta de voiaj Belepoc – o geanta de voiaj maro, confectionata din piele de vitel, moale la atingere si foarte usoara. Este o geanta foarte spatioasa, cu un compartiment mare si cu buzunare exterioare. Este o geanta excelenta care poate fi purtata si pe umar datorita baretei detasabila.
  • Geanta de voiaj, Glascow – o geanta deosebita de dimensiune mare. Cu un design deosebit, piele naturala de calitate superioara si o captuseala din material textil pe masura, Glascow este alegerea ideala pentru o calatorie cu stil. Geanta este realizata din piele de vitel, piele groasa si rezistenta. Interiorul necompartimentat dispune de un spatiu generos. In interior se afla un buzunar cu fermoar, iar altul la exterior. Geanta are doua manere, precum si o curea de umar.
  • Geanta de voiaj Art – geanta de voiaj de o eleganta deosebita si un design care ii ofera un aspect aparte datorita materialului de calitate superioara. Interiorul gentii este necompartimentat, ceea ce face geanta spatioasa si practica. In interior dispune de un buzunar cu fermoar, iar la exterior de un buzunar mare cu catarama. Art este fara indoiala un accesoriu must have pentru calatoriile de afaceri.

Gentile de voiaj sunt la fel de importante ca orice alta geanta sau orice alt accesoriu, motiv pentru care trebuie sa li se acorde o atentie sporita in alegerea lor, asta pentru a ne bucura de ele o perioada cat mai indelungata, si ce poate fi mai indicat decat magazinul nostru care dispune de astfel de produse: in piele naturala, rezistente, de cea mai buna calitate si un design deosebit de elegant.

Tu ai o geanta de voiaj? Daca nu, Alesa.ro are cateva propuneri pentru tine!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde