Press "Enter" to skip to content

Cum asortam o geanta galbena?

Cum sa asortezi o geanta galbena? Si care din nuante? Galben canar, galben pai, galben lamaie, galben penene galben, galben sofran, galben sulf, galben banana, galben aur, galben citrin, o geanta galben mustar ca cea de aici, galben porumb, galben chartreuse… Odata cu vara, galbenul se aliaza cu aramiul pielii… si tot asa gentile dispun de o gama larga de nuante de gaben.

Exista atatea nuante de galben(poti vedea geanta galbena Summer aici, de exemplu), atatea tonuri care contin la baza aceasta culoare solara, incat odata cu atingerea soarelui si bronzul pielii, sigur va veti gasi fiecare geanta ideala care sa contina cel putin un pic de galben care sa va puna in valoare, sa va reprezinte stilul. Iata cateva idei in asortare corecta a unei genti in aceasta culoare calda:

Galbenul si culoarea tenului

Testul cel mai sigur pentru a afla ce pigmentatie a tenului ai, este cel al auriului si argintiului (dupa parerea proprie). Apropie de fata o bucata de tesatura aurie, apoi una argintie, imediat vei realiza care nuanta ti se potriveste: iti contureaza mai bine trasaturile, parca iti estompeaza cearcanele si defectele tenului.

Celor cu o pigmentatie calda, li se vor potrivi mai degraba nuantele de galben, mai ales cele stinse. Pe cand, celor cu o pigmentatie rece, li se potrivesc tonurile electrice, sulfuroase, acide de galben.

Vara si pielea bronzata va ofera prilejul purtarii multor nuante de galben. Ce-i drept si acum exista restrictii, caci tenurile reci se bronzeaza greu spre deloc, asadar tot cele calde, vor fi avantajate. Oricum ar fi, ne raman imprimeurile, tonurile reci de galben – neon, sulf, electric, laser, accesoriile si bunavointa.

Gentile galbene si combinatiile

Galbenul inseamna pespectiva, viitor, optimism. Asociati-l cu orice va surade, cu narcisele, cu papadiile, soarele, citrinele, lamaiele, aurul, curcuma, peridotul, bananele si aduceti-vi-l in viata, in dulap, in casa. O pata de galben, o geanta de exemplu, parca cheama soarele, caldura, lumina, limpezeste, mangaie si incalzeste inimi.

Asociati-l cu neutre

  • Cu alb, mai ales galbenul electric, canar, in tinute proaspete – o fusta plisata galbena alaturi de sandale gri si tricou alb optic
  • Cu negru, pentru contrast de albina, cel mai puternic din lumea culorilor – toate nuantele de galben arata bine asociate cu putin negru, evitati insa dungile si fiti atente la procentele ocupate de fiecare nuanta in alcatuirea tinute;
  • Cu gri, este asocierea pe care o practic cel mai des, imi pare chic si subtila;
  • Cu bejuri, atentie la nuantele folosite si mai ales, atentie sa nu dea impresia de paloare;
  • Cu bleumarin, cu jeans este cea mai la indemana si una dintre cele mai frumoase;
  • Cu metalicele: galbenul cu auriul sunt deja un cuplu care a aflat reteta fericirii. Intrebati-i, au mereu de spus povesti frumoase: o rochie galbena, alaturi de pantofi aurii;
  • Cu portocaliu tangerine, mandarina . Pentru tenurile creole, dar si pentru cele iernatice, reci, cu un contrast mare intre ten si par, asociati galbenul cu portocaliul, aveti grija sa fie nuante intense
  • Cu violet – mov, aubergine, strugure, afina, toate sunt teribil de primitoare pentru galben, pe care-l potenteaza ca luminozitate.
  • Cu pasteluri – galbenul arata teribil impreuna cu roz sau vernil, culoarea oului de rata, inghetata de menta
  • Cu maron – toate tonurile de brunuri, ciocolatii, sienna, maronuri castana, argila, cafeniu, toate absolut isi vor gasi perechea lor galbuie. Sunt minunate pentru femeile cu un ten si par in culori calde.
  • Cu rosu – alaturi de galben pal, in anumite nuante este de cautat si incercat.

Probati o geanta galbena, preferabil din piele pentru un aspect mai elegant si calitativ, daca va inveseleste si va sta bine, cumparati-o, apoi purtati-o feeric in cat mai multe ocazii si combinatii stilistice. Luati-o vara pentru ca soarele si bronzul ii potenteaza stralucirea, iarna pentru a aduce lumina si optimism.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde