Press "Enter" to skip to content

„Secretele” unei genti din piele la comanda

Geanta din piele office, SoniaAm vazut cat va plac gentile din piele realizate la comanda, si este de inteles, nu gasesti oriunde un accesoriu ca acesta, si calitativ, si practic, si, in mod special, in culoarea si materialul dorite de tine.
Tocmai de aceea Alesa.ro este oricand gata sa-ti realizeze geanta perfecta!

Haideti sa va spun cateva secrete din „culisele” realizarii unui accesoriu ideal. Articolele, respectiv gentile din piele realizate la comanda, sunt un accesoriu de baza in alcatuirea unei tinute, fapt pentru care acestea trebuie sa fie moderne, executate intr-o gama variata de modele si culori, care sa permita corelarea lor.

La crearea si proiectarea articolelor realizate la comanda trebuie sa se tina seama de: cerintele cumparatorilor; calitatea; originalitatea si caracteristicile functionale; realizarea economiei de material; posibilitatea folosirii materialelor inlocuitoare fara diminuarea aspectului produsului. Din cele mai importante cerinte impuse produselor din piele naturala sunt: robustetea, eficacitatea, estetica, fiabilitatea, usurinta de utilizare si de reparare a acestora.

Pentru realizarea gentilor din piele naturala trebuie respectate cateva „reguli” de baza.

Proportionalitatea gentii si a partilor ei componente. Proiectarea unui model trebuie astfel facuta incat sa se adopte rational dimensiunile de lungime, latime, forma si dimensiunile diferitelor piese componente. De asemenea, sa existe concordanta intre forma finala a produsului si formele diferitelor detalii.

La stabilirea dimensiunilor de lungime si latime a articolului se vor avea in vedere destinatia si felul accesoriului.

Alegerea corespunzatoare a accesoriilor metalice. O insemnitate deosebita o are modul in care s-au ales accesoriile metalice ( culoare, forma, marime). Aceste accesorii in afara de rolul functional au si un rol decorativ. De aceea, chiar din faza de creatie a modelului este necesar sa se definitiveze accesoriile.

Corelarea modelului cu linia modei. Modelele create trebuie sa fie in corcondanta cu linia modei. De asemenea detaliile trebuie corelate cu linia modei la imbracaminte si incaltaminte. Creatorii de modele de genti trebuie sa fie la curent cu cerintele modei si ale cumparatorilor utilizand toate mijloacele de informare din acest domeniu.

Destinatia si felul articolului. Alegerea materialelor, in special in ceea ce priveste culoarea, se va face in functie de destinatia si felul articolului. La produsele destinate adolescentelor, spre exemplu, se folosesc materiale viu colorate (alb, rosu, albastru). Dar se iau in considerare si alte aspecte, astfel pentru modele destinate anotimpurilor se utilizeaza materiale specifice. De asemenea trebuie sa se cunoasca culorile moderne in diferite perioade si sa se tina seama de culorile indicate pentru realizarea unor posete din piele in trend.

Asigurarea unui rezistente marite la purtare si la actiunilor diferitilor agenti externi (soare, ploaie, frig). In timpul purtarii, in mod inevitabil, gentile sunt supuse la uzura, intindere, sfasiere, indoiri repetate. De asemenea actiunea soarelui poate provoca decolorarea sau degradarea unei genti.

Se desfasoara o serie intreaga de procese care sunt urmarite minutios in vederea realizarii unei genti la comanda si pentru ca stim ca cea mai mare bucurie si, de ce nu, avantaj, atunci cand iti cauti geanta perfecta este sa se poata face asa cum iti doresti, sa fie realizata special pentru tine, sa-ti poti alege culorile si materialul dorit astfel incat sa-ti poti exprima stilul si personalitatea, Alesa.ro iti da aceasta posibilitate.

Asadar, Alesa.ro, magazinul tau de genti realizate la comanda,  vine in intampinarea ta cu produse de calitate, la moda si atent gandite astfel tu sa le poti purta „mandra” , in plus, le poti personaliza schimband culorile sau facand combinatii indraznete de culori si materiale. Poti face acest lucru!

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde