Press "Enter" to skip to content

Asortam sau nu geanta cu incaltamintea

Asortare geantaAuzi foarte des in lumea fashion-ului ca pentru a crea un look memorabil si stilat, uneori nu este absolut necesar sa cumperi foarte multe haine noi. Poate fi suficienta doar o…geanta noua. Asa metoda de transformare intr-o doamna rafinata este una din cele mai simple si accesibile.

Cea mai mare dificultate pentru multe din noi reprezinta alegerea corecta a gentii, care se va asorta cu incaltamintea. Inca mai credeti ca geanta si incaltamintea trebuie neaparat sa fie intr-o nuanta si cu aceeasi textura? Gresit! Am mai punctat acest aspect si intr-un articol anterior. Aceasta parere a ramas in trecut.

Astazi designerii ne indeamna sa dam dovada de mai mult curaj si sa ne punem fantezia in miscare atunci cand alegem o geanta. Si totusi, o ratiune curata si un gust rafinat nu strica.

Nu este insa o regula de neincalcat. Daca neaparat aveti nevoie de un set format din geanta si incaltaminte asemanatoare, atunci nimeni nu va interzice nimic. Totusi, diversitatea de optiuni este atat de mare, incat nu este nevoie sa le analizati pe toate. Este suficient sa retineti cateva reguli de baza:

Aveti voie si trebuie sa combinati diferite texturi. Fiti de acord ca asortarea unei perechi de pantofi de lac cu o geanta asemanatoare creeaza minim o senzatie de plictiseala. Incercati in schimb sa asortati o pereche de cizme de lac cu o geanta din piele intoarsa. Veti vedea imediat cum look-ul dvs. devine mai interesant. Sau invers, botine din piele intoarsa plus o geanta de lac. Intr-un cuvant, puneti fantezia in miscare!

Aveti voie si trebuie sa combinati imprimeuri cu materiale monocromatice. Daca aveti o geanta cu imaginea unei flori frumoase, pe care o purtati cu placere, farmecul poate disparea pe loc daca o veti asorta cu o pereche de pantofi cu acelasi imprimeu. Frumusetea unei astfel de genti va fi ideal accentuata daca veti adauga o pereche de pantofi de culoare rosie aprins, insa monocromatica.

In acelasi timp, se va privi ideal o pereche de pantofi delicati cu floricele sau buline asortati cu o geanta monocromatica atragatoare. Un asemena duo aprins va arata foarte armonios.

Stralucire si mat. Alegeti incaltaminte si geanta intr-o nuanta, insa executate din materiale cu texturi diferite. De exemplu, pantofii pat si geanta cu suprafata in nuanta metalic. Doar imaginati-va cat de stilat arata urmatoarea combinatie: pantofi bej sau maro completati cu o geanta bronz sau auriu straluctitor. O pereche de pantofi albi se potrivesc de minune cu o gentuta aurie etc. Tinutele pot fi nenumarate in functie de garderaba si de imaginatia ta.

Cum sa alegem stilul corect al unei genti care sa se potriveasca cu o pereche de pantofi sau sandale? De fapt, este foarte simplu, este suficient doar sa atrageti atentia la detalii. Intotdeauna puteti deosebi de exemplu incaltamintea sport de cea office sau de sandale in stil retro, nu-i asa? La fel e si cu gentile: exista genti sport, feminine, casual, festive, sobre si alte tipuri. Combinarea a doua stiluri diferite prezente la incaltaminte si genti este interzisa!

Ce tipuri de genti exista?

Geanta din piele moale, fara detalii suplimentare. Aceasta poate fi asortata cu practic orice tip de incaltaminte si poate fi purtata zilnic.

Geanta decorata cu nituri, fermoare, lanturi si alte elemente decorative, care vor completa ideal o pereche de incaltaminte simpla.

Clutch, geanta plic sau orice gentuta mica poate fi asortata cu o pereche de pantofi feminini si eleganti. Daca cautati o gentuta care se va potrivi cu o pereche de sandale pe toc cui, alegeti un clutch foarte subtire sau o gentuta eleganta cu curea lunga, iar pantofii stiletto se impaca de minune cu geanta-portmoneu.

Gentile din piele naturala de reptila sunt foarte actuale la moment. Daca doriti sa purtati anume astfel de model, atunci incaltamintea va trebui sa arate si ea corespunzator.

Incaltamintea busines se priveste ideal in combinatie cu o geanta cu forme clare, de exemplu o geanta dreptunghiulara si suficient de voluminoasa.

Botinele sau cizmele pe talpa plata se vor asorta de minune cu geanta postas, care se recomanda a fi purtata peste umar.

Geanta din textile sau paie este ideala pentru a merge la plaja si plimbari prin oras. Aceasta va completa ideal o incaltaminte deschisa, precum sandalele.

Mocasinii, ghetele sau cizmele brutale in stil masculine se asorteaza perfect cu o geanta sport sau de calatorie, fara forme exacte si suficient de spatioasa.

Daca va plac mult gentile cu forme neobisnuite sau decorate cu imagini foarte aprinse, ca recomandam sa le puratati impreuna cu o pereche de incaltaminte simpla si monocromatica.

Acum ca v-am dat cateva idei in asortarea sau nu a pantofilor cu geanta, va propun sa intrati in magazinul noastru Alesa.ro unde veti gasi negresit geanta potrivita pentru incaltamintea dumneavoastra.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde