Press "Enter" to skip to content

Pelerina de ploaie pentru geanta

Pelerina de ploaie pentru geantaPare ciudat, nu? Pelerina de ploaie pentru geanta suna a ceva de pe alta planeta sau, in orice caz, din alta tara. Si asa si este. Stiu ca multe femei se ingrijoreaza de aspectul posetei ei pe timp de ploaie, incearca sa o protejeze cat de bine pot, insa nu le iese de fiecare data. Pentru ca „s-a demonstrat stiintific” ca unul dintre cele mai pretioase lucruri pentru o femeie este geanta ei, cineva a luat in considerare acest aspect si a inventat o metoda inedita de protejare a gentii de ploaie.

Indiferent ca geanta este din material de o calitate exceptionala sau, pur si simplu, din piele ecologica, trebuie sa recunoastem ca daca ne apuca o ploaie sanatoasa, o poate distruge in cateva minute, ba mai mult, poate distruge si lucrurile din interiorul ei daca materialul este unul care permite trecerea apei.

Si cu siguranta nicio femeie nu-si doreste acest lucru, mai ales daca vorbim despre geanta preferata, super scumpa, pentru care timp de cateva luni a economisit bani abtinandu-se de la a-si cumpara alte obiecte in acest sens.

Dar in atentia femeilor interesate de acest lucru, respectiv de protejarea gentii de ploaie, oricat de sofisticat si anormal ar suna, va anunt ca s-a gasit o solutie in rezolvarea acestei probleme. Noua inventie in materie de moda va sare in ajutor si va asigura ca ofera posetei o protectie garantata indiferent de cat de intensa si interminabila ar parea ploaia. Este vorba despre peleria de ploaie pentru geanta

Deci stati linistite, acum nu mai aveti scuze in a va etala cea mai buna achizitie in materie de accesorii atunci cand natura nu este asa darnica cu noi, iar soarele refuza sa apara. Va puteti duce la serviciu, la intalnire, la plimbare sau orinde vreti voi si pe timp ploios.

Si, daca ar fi sa privim lucrurile din alt punct de vedere, pe langa faptul ca protejeaza poseta de ploaie, aceasta pelerina arata interesant si din punct de vedere estetic. Poate fi privita ca un fel de accesoriu al gentii, care desi suna oarecum ciudat, in fapt chiar este un acesoriu, un soi de umbrela adaptata

. Daca tinuta la care este accesorizata geanta este gandita in asa fel incat sa se asorteze si cu pelerina in cauza, si aici ma refer la dimensiunile hainelor, dar si la textura lor (ideal ar fi ca tinuta sa fie si ea adaptata vremii si sa fie compusa din haine care sa protejeze impotriva umezelii, deci tot un fel de pelerina sau ceva asemanator), va asigur ca pelerina de ploaie pentru geanta se integreaza si ea perfect in armonia tinutei.

Un aspect important referitor la aspectul pelerinei este faptul ca este oarecum transparenta, fapt care permite o vizibilitate mare a gentii, ceea ce permite sa fie in centrul atentiei, dar, in acelasi timp, ofera o posibilitate mai mare de asortare. Sigur ca ea este si adaptata corespunzator, are si dimensiunea ideala pentru geanta, dar ofera si posibilitatea de a avea acces la manerele gentii, deci o puteti purta cu succes toata ziua.

Totusi, pe cat de utila si de interesanta ar fi, este o singura problema in legatura cu ea si anume ca poate fi comandata numai online pentru ca, deocamdata, la noi in tara nu se gaseste in magazinele fizice, dar, nu-i nimic, ne mutam in mediul virtual, ce nu facem noi pentru geanta noastra?

Si pentru ca am adus vorba de genti de calitate, ce-ar fi sa dai o fuga si la noi in magazin, Alesa.ro, poate iti faci o noua”prietena”.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde