Press "Enter" to skip to content

Genti crosetate

Oricate presupuneri s-ar face, nu exista nicio domnisoara, nicio femeie, care s-ar putea descurca fara o geanta. Sa recunoastem, gentile sunt de baza sau indispensable, daca vreti, sunt si foarte diverse: de zi cu zi, seara, din piele, stofa… lista poate continua si incet, incet, isi fac loc in garderoba designerilor si gentile crosetate.

Anterior, se presupunea ca gentile tricotate de mana sunt destinate doar pentru vara, dar tendintele modei moderne pot combina aceste genti cu cizme, esarfe, paltoane.

Gentile crosetate au aparut in colectiile multor designeri celebri

Doamnele si doamnisoarele, care sunt in pas cu moda poarta genti tricotate de vara, perfect potrivite pentru plaja confectionate dinfire de lana si decorate cu margele. In unele colectii de moda sunt genti elegante din panglici din piele decorate o varietate de elemente.

Despre genti crosetate si nu numaiFoarte la moda, a devenit geanta sac, accesoriu foarte util pentru femeia moderna, in care isi vor gasi locul de toate, incepand cu trusa de cosmetice si terminand cu documente importante. O astfel de geanta este creata din filamente dense de diferite dimensiuni si culori potrivite pentru orice imbracaminte si orice tip de imagine.

Noul trend de moda, care a afectat chiar si elegantul element al garderobei de seara (clutch bag). Geanta de mana eleganta si mica creata din fire legate de piele, ar decora pe oricine intr-o imaginea festiva. Cel mai important lucruri intotdeauna isi vor gasi loc intr-o astfel de geanta. Geanta de seara (clutch bag) tricotate se ornamenteaza cu bucati din stofa sau sticla, care le da individualitate si extravaganta.

Decorul poate fi destul de variat. Gentile tricotate sunt decorate cu elemente din aur, paiete, blana sau franjuri. Aici exista un spatiu imens pentru imaginatie bogata si designerii folosesc toate abilitatile lor in scopul de a satisface gusturile exigente ale modei moderne. Geanta de seara (clutch bag) pot fi combinate si pentru stilul de afaceri, dar in acest caz modelul ar trebui sa fie mai retinut iar culoarea mai neutra.

Cel mai simplu tip de accesoriu tricotat – geanta patrata

Pentru a o face este destul de simplu, chiar si pentru incepatori. Captuseala pentru astfel de genti ar trebui sa fie aleasa cu grija, ar trebui sa fie destul de groasa.

La alegearea unei genti de seara, ar trebui sa se acorde o atentie celor crosetate in ajur. Create de fire subtiri si cu desene fine ele pot avea un farmec unic si original.

Mesteritele talentate isi pot crea personal un accesoriu frumos de seara. In acest scop astazi, exista o multime de instructiuni si diagrame. Dar nu uitati sa folositi imaginatia si creativitatea voastra, adaugand la geanta de mana tricotata elemente originale. Dar nici abuzul de elemente decorative nu-i bun, acestea trebuie sa fie in armonie cu designul general al gentii.

Printre tineri o popularitate deosebita au capatat gentile tricotate in stilul “friform”. Gentile, create in acest stil, se disting prin libertate deplina de creativitate. Toate combinatiile posibile de fire si tasaturi, diverse culori, decorul cel mai neasteptat – toate acestea dau lucrurilor personalitate si neobisnuinta.

Foarte frumos arata gentile tricotate cu manere inele. A face o astfel de geanta este destul de usor, dar va arata foarte avantajos. Inelele folosite pot folosi din metal, lemn sau plastic, dar puteti lega inelele si cu fire.
Multi se intreaba de ce sa tricotez o geanta, daca o pot cumpara de la magazin? La aceasta intrebare se poate raspunde astfel – nimeni nu va fi capabil de a satisface gustul vostru personal suta la suta.

Prin urmare, daca aveti rabdare, si, desigur, competentele de baza ale tricotatului sau crosetarii, merita incercat sa-si creeze un accesoriu personal si original. In plus, o geanta de mana poate fi un cadou minunat pentru prieteni sau cei dragi. Puteti crea o geanta personalizata, completand initialele lor astfel de geanta va fi cu siguranta o surpriza foarte placuta pentru cei dragi.

Geanta pentru orice femeie este intotdeauna mai mult decat un accesoriu, asa ca ar trebui sa fie frumos, la moda si sa reflecte caracterul proprietarului.

Ca designerii celebri creaza, printre alte accesorii tricotate si genti – nu mai e o noutate. Gentile tricotate fulgera pe podiumuri, impodobesc ferestrele buticurilor si revistele.

Cea mai recentă tendinta – o combinatie de piele, textile, blanuri si elemente tricotate intr-un singur produs. Mi-a placut ideea, poate cinevase vainspira chiar si noi vom servi ca o sursa de inspiratie in lucru.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde