Press "Enter" to skip to content

Tinute de nunta

tinuta nuntaPregateste-te pentru sezonul nuntilor cu ajutorul urmatoarelor idei pentru tinute de nunta femei. Am selectat pentru tine cateva idei de tinute de nunta cu pantaloni, tinute de seara pentru femei plinute, tinute de nunta pentru soacre, dar si diferite modele rochii de seara pentru nasa sau domnisoare de onoare. Daca esti mireasa, te poti inspira din urmatoarele exemple pentru a alege o tinuta pentru cununia civila. Sugestiile de rochite, costume si salopete chic iti ofera o imagine despre tendintele in moda 2017 pe care le gasim in magazine.

ROCHII DE CUNUNIE
Chiar daca in cele mai multe cazuri, cununia nu este la fel de spectaculoasa precum nunta, mireselor le place sa adopte un look fermecator. Opteaza pentru dantela alba. Este potrivita pentru a creea tinute nunta de zi. Pe de alta parte, tulle-ul arata la fel de superb mixat cu alb sau nuante pastelate de roz, piersica sau lavanda. Design-urile pentru rochii de zi midi au dominat colectiile marilor branduri. Dar poti alege si rochii nunta lungi sau rochii de seara scurte cu sau fara bretele.

ROCHII DE SEARA PENTRU NASA
Inainte de a alege rochii de nasa pentru nunta trebuie sa tii cont de varsta, silueta si stilul tau personal. Mixeaza designurile maxi cu o pereche de sandale elegante cu bretele multiple. Modelele de rochii pentru nunta scurte sau de o dimensiune medie arata superb atat in combinatie cu o pereche de pantofi stiletto cat si cu sandale cu toc. Exista doar o singura restrictie atunci cand realizezi mixurile: sa nu umbresti frumusetea mirilor!

ROCHII DOMNISOARE DE ONOARE
Mireasa te-a rugat sa te alaturi unei ‘trupe‘ de domnisoare de onoare care vor imbraca acelasi model de rochie? Sau doresti sa adopti un look mai special pentru un astfel de eveniment important? In acest articol vei gasi cateva idei pentru modele de rochii de ocazie. Sper ca te vor ajuta in vanatoarea pentru tinute de seara pentru nunta. Nuantele preferate de catre mirese sau domnisoare de onoare, variaza intre cele pastelate si cele vesele, dar in acelasi timp extravagante. Accesorizeaza rochitele! Poarta sandale cu tocuri, o poseta chic si obligatoriu un buchet cu flori mirifice.

TINUTE DE ZI PENTRU NUNTA
Ideea de alege o tinuta nunta femei 2017 nici prea minimalista, nici prea fastuoasa, iti va pune calitatile in evidenta. Aceste rochii de zi toamna 2017 cu un aer simplu au furat inimile fashionistelor. Acestea vor sa schimbe regulile de baza atunci cand aleg un outfit formal. Renunta la rochiile lungi sau scurte din tulle sau cu detalii stralucitoare. Alege modele fuste, salopete sau rochii semi-formale. Iata cateva exemple de idei tinute nunta pentru anul 2017.

TINUTE DE SEARA PENTRU NUNTA
Nu esti interesata sa te pierzi in multime? Iti oferim cateva ponturi de tinute de seara spectaculoase. Nu-ti face griji! Nu vei distrage atentia invitatiilor de la frumusetea miresei! ? Stilistii accentueaza importanta alegerii rochiei sau a seturilor formale in functie de silueta ta. Minionele trebuie sa evite rochiile maxi de tip sirena sau voluminoase. Le sugeram sa opteze pentru rochii mini sau midi elegante. Pe de alta parte, admiratoarele de moda inalte cu o silueta atletica sau de clepsidra pot opta atat pentru rochii lungi cat si pentru salopete sau costume stylish intr-o singura nuanta sau cu printuri eclectice.

ROCHII LUNGI DE OCAZIE
Modelele de rochii lungi de ocazie cu un twist spetaculos, sau cu un croi care avantajeaza fiecare silueta, raman simbolul feminitatii absolute. Designerii folosesc tot felul de materiale, detalii moderne si printuri pentru a pastra diversitatea acestor creatii. In anul 2017 este recomandat sa te adaptezi tendintelor. Investeste pentru a avea noi tinute nunta femei. Alege 1-2 rochite de nunta maxi cu sau fara bretele, mono- sau multicolore.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde