Press "Enter" to skip to content

Poseta plic – alegerea potrivita

plic din piele rozCe poate fi mai dificil pentru o femeie decat momentul cand isi alcatuieste o tinuta? 🙂 Trebuie sa fie aleasa cu grija astfel incat sa fie corecta si combinatia culorilor, sa fie si dimensiunile potrivite, materialele sa fie de calitate si, cea mai grea parte, accesorizarea. Marea problema, ce poseta se potriveste cel mai bine?
Pai, in acest sens, noi am gasit solutia perfecta: plicul.

Da, daca trebuie sa participi la un eveniment foarte important si trebuie sa ai o tinuta impecabila, cea mai buna alegerea in privinta accesorizarii este plicul. Un plic bine ales iti pune foarte bine tinuta in valoare, asta in cazul in care optezi pentru o rochie mai extravaganta care iese in evidenta fie prin culoarea ei, fie prin forma sau model, astfel plicul trebuie sa fie de o marime mai mica, intr-o culoare mai neutra ca sa evidentieze tinuta.

In cazul in care rochia sau tinuta pe care o porti este intr-o culoare mai inchisa, mai neutra, recomandat ar fi ca plicul sa fie mai tipator, intr-o forma mai iesita din comun, cu diamante, cu modele florale sau altfel de artificii, iar aspectul general va fi cu siguranta cel dorit.

Acum sigur ca pentru anumite femei, plicurile de dimensiuni mici sunt sic, dar poate rea putin practice. Desi, daca ar fi sa privim problema din acest punct de vedere, plicurile de dimensiuni mici, se poarta de obicei doar in cazul tinutelor clasice, pentru anumite evenimente, la care nu cred ca ai nevoie de mai multe lucruri in afare de cele strict necesare.

Dar trebuie sa le dam dreptate femeilor care prefera plicurile de dimensiuni mai mari. Modelele supradimensionale sunt mereu in tendinte si o geanta atragatoare aduce un farmec aparte oricarei tinute. Poseta plic de o dimensiune mai mare este, fie ca este purtat ziua, fie ca este purtat seara, un accesoriu cool.

Sigur ca prima idee in ceea ce priveste afirmarea faptului ca o poseta plic poate fi purtata in timpul zilei este una de repulsie, o astfel de poseta se poarta doar in cazul cocktail-urilor si suntem de acord, doar ca noile modele pe care designerii le-au lansat in ultima perioada, se incadreaza foarte bine si in cazul posetelor de zi, atat prin forma, dar si prin material si culori.

O alta problema, despre are am mai mentonat cateva observatii, este asortarea plicului cu pantofii. Nu se asorteaza plicul cu incaltamintea decat in cazul in care vorbim de nonculorile alb si negru, in acest caz se pot asorta, dar cu atentie si cu doza necesara.

In ceea ce priveste forma gentii sau a posetei plic, regula este una foarte simpla: geanta trebuie sa aibe o forma opusa formei corpului tau, astfel incat sa nu iti fie accentuate micile imperfectiuni, iar atentia sa cada exact acolo unde iti doresti tu. Asadar, in cazul femeilor mai slabute si inalte, o forma putin sau mai mult rotunjita iti este mult mai de folos decat una dreptunghiulara, deoarece in cazul celei dintai, adauga forme siluetei.

Trebuie sa alegem poseta in concordanta cu silueta noastra, astfel ca este recomandat sa nu optezi pentru o geanta mare daca esti o femeie slabuta si scunda si nici viceversa.

Alegerea unei genti potrivite a dat intotdeauna batai de cap, insa o poseta plic aleasa asa cum trebuie rezolva oricand situatia!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde