Press "Enter" to skip to content

Poseta de umar este perfecta pentru vacanta

poseta de umarEste de la sine inteles ca vara este unul dintre cele mai asteptate anotimpuri pentru ca este perioada perfecta pentru vacante de vis, si ca orice femeie preocupata de aspectul ei, trebuie sa tii cont cu ce te imbraci, dar mai ales cum asortezi tinutele pe care le-ai pregatit pentru vacanta.

Trebuie sa alegi o poseta care sa se asorteze cu majoritatea tinutelor, care sa fie si frumoasa si usor de purtat, dar care sa-ti dea si o libertate de miscare. Si am gasit solutia perfecta, care indeplineste toate conditiile: poseta de umar.

Trebuie sa recunoastem ca, in primul rand, frumusetea unei genti grozave sta in versatilitatea ei si ca toate femeile isi doresc o poseta care sa aiba un design care sa fie neaparat in tendinte, dar care sa fie si functional. Mai ales daca tinem cont ca trebuie sa alegem o geanta pentru vacanta.

De ce spun ca poseta de umar este cea mai buna varianta pentru o vacanta reusita? Pentru ca in cazul in care intr-una dintre vacantele tale alegi sa vizitezi un anumit loc, o sa ai nevoie de de libertate de miscare, o sa ai nevoie ca mainile tale sa fie libere, sa poti sa te manifesti asa cum iti doresti, sa poti face poze, sa cumperi suveniruri, sa te misti mai bine si mai rapid, sa urci pe un munte, spre exemplu, etc.

Si da, daca faci alegerea potrivita in ceea ce priveste culoarea, desigur dupa ce ti-ai analizat bine tinutele pe care vrei sa le iei in bagaj, te asigur ca o singura poseta poate fi suficienta pe tot parcursul calatoriei, astfel nici nu vei mai fi nevoita sa iti muti lucrurile personale dintr-o geanta in alta, ceea ce devine enervant de la un anumit punct.

In acest sens, cel mai bine ar fi sa optezi pentru o culoare deschisa, de vara, spere exemplu, alb. Albul se potriveste la orice, o poti purta cu toate tinutele si o sa arate la fel de bine, plus ca nici nu atrage soarele atat de mult cum ca in cazul culorilor mai inchise.

Si pentru ca tot am adus vorba de faptul ca o singura poseta poate fi purtata de-a lungul mai multor zile, in functie de durata vacantei tale, trebuie sa stii ca poseta trebuie neaparat sa fie dintr-un material de calitate, cel mai bine ar fi sa alegi o poseta de umar din piele naturala. Posetele din piele naturala sunt si mai rezistente si au si un aspect mai placut si pot fi purate si in vacantele urmatoare, daca faci o alegere inteligenta.

Alte aspecte deosebit de importante care trebuie luate in considerare sunt forma si marimea posetei. Trebuie sa stim ca geanta este un factor esential intr-o tinuta, astfel ca forma ei, in cele mai multe situatii ne dezavantajeaza tinutele. Ei bine, in cazul unei posete pentru calatorie, forma trebuie sa fie aleasa in asa fel incat sa atraga sa iti permita sa o asortezi cu mai multe obiecte vestimentare, iar in ceea ce priveste dimensiunea, trebuie sa fie suficient de mare incat sa poata depozita lucrurile pe care trebuie sa le iei tot timpul cu tine: telefonul, aparatul foto etc.

Acum ca am stabilit care sunt aspectele de luat in considerare in alegerea unei posete care sa te insoteasca in vacanta, sper ca ai inteles si tu de ce poseta de umar este cea mai buna varianta.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde