Press "Enter" to skip to content

Ce culoare preferi la unghii?

culoare unghiiAm tot vorbit despre cum ne imbracam, cum aplicam machiajul, cand sau cum sa-l asortam, dar stiti ca o femeie are multe aspecte de luat in considerare pentru a arata bine tot timpul. Ei bine, unul dintre aceste aspecte il repezinta culoarea unghiilor, dar si modul in care este ea integrata in jocul de culori al tinutei.

Tocmai pentru a usura aceasta sarcina, mai jos sunt explicate semnificatiile culorilor mai des folosite, care cu siguranta va vor fi de folos.

Roz-intens

Femeile care poarta aceasta culoare sunt seducatoare, sic si indraznete. Este o culoare feminina care atrage atentia, asa ca trebuie sa fii foarte increzatoare atunci cand o porti. Daca optezi pentru o astfel de manichiura creeaza un echilibru cu o pedichiura in tonuri neutre.

Galben
Ideal pentru femeile cu un simt unic al stilului, acest trend este tot mai in voga. El este rezultatul unei imbinari a stilului boem cu cel rock. Chiar daca nu isi doresc sa iasa in evidenta, cele care poarta aceasta culoare vor fi usor remarcate asa ca trebuie sa o completeze cu o tinuta indrazneata.

Coral
Este o culoare feminina si o declaratie de iubire a verii. Cele care o aleg sunt fericite sau isi doresc sa fie fericite.
Se potriveste perfect cu orice tinuta lejera de vara iar tonurile de piersica se asorteaza oricarei nuante piele.

Verde-neon
O femeie care poarta aceasta culoare pe unghii este energica si plina de viata. Este genul de persoana care considera ca viata e prea scurta si trebuie traita din plin. Este adesea o persoana care lucreaza intr-un mediu neconventional si ii place sa fie mereu in pas cu moda.
Culoarea se potriveste perfect unei pedichiuri care sa iasa in evidenta prin sandale.

Alb
O femeie care alege oja alba este o fire increzatoare, o personaliate clasica si puternica. Este foarte stapana pe sine si nu poate fi convinsa sa-si schimbe conceptiile. Nu-i place sa fie distrasa de culori puternice asa ca alege o manichiura care nu iese in evidenta.

Roz pal
Femeile care aleg pentru unghii lacul roz pal sunt feminine si conservatoare. Adopta tinute clasice si intotdeauna bine aranjate. Este culoarea ideala pentru femeia de cariera, care isi doreste un aspect bine ingrijit. Culoarea roz se potriveste de minune tinutelor office, purtate in timpul intalnirilor elegante si la birou.

Rosu
Aceasta culoare universala a alegantei – rosu – inspira romantism dar si putere, si se potriveste perfect femeii indragostite care isi doreste sa-l atraga pe barbatul de langa ea. Este potrivita pentru intalnirile romantice si evidentieze un temperament incendiar si o atutidine open-minded.
Lacul rosu se poate purta simultan si la manichira si la pedichiura.

Albastru
Lacul de unghii albastru transmite lumii ca esti o fire tanara si mereu in cautarea de tentatii noi. In mare voga vara asta, albastrul le transmite celorlalti ca esti un adevarat trend-setter, dar in acelasi timp, o femeie cu picioarele pe pamant.
Pentru ca este o culoare care acapareaza toata atentia este bine sa fie purtata fie doar la manichiura fie doar la pedichiura, si completata de o nuanta mai subtila.

Auriu
Lacul auriu este pentru femeile care stiu ce inseamna moda, stiu ce se poarta si ce nu, si stiu cum sa asorteze diferite piese vestimentare, din diferite stiluri.
Cel mai bine se asorteaza cu accesorii metalice sau predominant negre.

Mov
Nuantele de mov sunt sofisticate, se potrivesc de minune femeii moderne de afaceri si unei firi boeme, in acelasi timp. Movul inchis este o alternativa la rosu intens, iar nuantele de mov mai deschise sunt o alternativa la roz si coral – asa ca se potrivesc atat pentru evenimente de zi dar si de seara.

Nu-i asa ca nu stiati toate aceste lucruri? Dar de acum inainte nu veti mai pierde timp in alegerea culorilor pentru ca este mult mai simplu, le alegeti in functie de propria personalitate pentru ca, la fel ca hai

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde