Press "Enter" to skip to content

Geanta Siri, vedeta vanzarilor

Geanta neagra din piele naturala SiriTe-ai aflat si tu la un moment dat in situatia in care iti cautai o geanta perfecta pentru tine si nu o gaseai? Geanta care sa fie exact pe placul tau, practica, incapatoare, cu multe compartimente, nici sport, dar nici prea eleganta si, cel mai important, din material de calitate, este la un click distanta de tine. Cum despre ce geanta vorbim? Despre geanta Siri.

Daca ai intrat cel putin din curiozitate pe pagina noastra de Facebook Alesa.ro probabil ai vazut si tu ca una dintre cele mai apreciate posete este Siri, dovada este si numarul de like-uri, dar si numarul comenzilor in ceea ce o priveste. Ca sa aproximam oarecum am spune ca cel putin 9-10 posete Siri pleaca din magazinul nostru aproape in fiecare zi, ceea ce nu face altceva decat sa ne bucure si sa ne dorim sa facem in continuare o treaba buna pentru clientii nostri.

Si va spunem si de ce este una dintre cele mai dorite posete. In primul rand, aspectul ei este unul iesit din comun prin buzunarele exterioare care contribuie la functionalitatea ei, trebuie sa recunoastem ca buzunarele in exterior sunt mult mai practice decat cele din interior pentru ca nu trebuie sa deschizi cateva fermoare ci ai acces direct la ele, simplu si usor, dar si bareta de umar, care pe langa faptul ca ofera o libertate mai mare de miscare, este si reglabila dand posibilitatea ca geanta sa fie purtata in functie de necesitate.

In al doilea rand, materialul spune multe despre aceasta poseta, piele naturala, box, cu un aspect elegant si bine intretinut evidentiata de cusaturile, de obicei de alta culoare decat restul corpului, dispuse in asa fel incat sa marcheze forma gentii, dar si sa puna in prim-plan calitatea materialului deosebit de buna.

Sigur ca eu am descris aici in special modelul negru cu cusaturi albe care se afla la noi in magazin alaturi de alte modele, dar stiti ceva? Poate fi realizata pe orice culoare!!! Da, unul din avantajele pe care ti le ofera magazinul nostru este ca tu poti alege culoarea din care va fi realizata geanta. In aceeasi masura iti poti alege si materialul, fie box, velur sau piele perforata, noi vom face tot ce ne sta in putinta pentru a-ti realiza geanta la care ai visat.

Sa iti mai spunem un secret, daca nu stii exact cum se numeste nuanta materialului pe care il vrei pentru geanta ta, ne poti trimite o poza cu obiectul vestimentar cu care vrei sa asortezi geanta (pantofi, bluza, palarie etc.), iar noi rezolvam problema. Super, nu?

Dar sa revenim la subiectul nostru, va spuneam ca Siri se afla in magazinul nostru si pe alte nuante, caramiziu, bleu, alb etc., da, pentru ca am dorit sa va oferim o idee cam cum ar arata si pe alta culoare desi stim si noi ca pe negru arata mai sofisticat, mai elegant, dar gusturile sunt diferite de la o persoana la alta, iar noi incercam sa le satisfacem pe toate.

O alta calitate a acestei posete este versatilitatea ei. Pote fi usor asortata unei tinute lejere, casual, pentru o iesire in parc sau cu fetele in oras si este si trendi. Ai vazut cum se inchid buzunarele?

Am spus ca geanta Siri este fara indoiala una dintre cele mai vandute posete, este practic „vedeta vanzarilor” cum ne place noua sa o numim si am primit si o multime de feedback-uri pozitive din partea actualelor posesoare, semn ca poseta este intr-adevar de o calitate foarte buna, frumoasa si practica, ceea ce, in fond, orice femeie cauta atunci cand isi alege o geanta.

Nu spun sa ma crezi pe cuvant, cel mai bine ar fi sa te convingi singura, ia telefonul sau laptopul si verifica, iar daca te-ai convins noi te vom ajuta cu cea mai mare placere!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde