Press "Enter" to skip to content

Tu ai un rucsac din piele cu adevarat de calitate?

rucsac din pieleAi vazut ce bine arata rucsacul din piele naturala?

Au aparut in ultima perioada din ce in ce mai multe modele de rucsacuri din piele naturala si asta pentru ca oamenii sunt mai atrasi de acest material.

Iar motivele sunt foarte convingatoare, in primul rand, rucsacurile din piele naturala sunt mai rezistente si mai elegante, prin urmare, le poti purta si cu tinute casual, dar si cu tinute mai office.

Acum este mult mai simplu si mai lejer sa aruncam un rucsac in spate decat sa luam o geanta, pentru ca de geanta trebuie sa ai mereu grija unde o pui, cum o porti si iti mai tine si mainile ocupate. In schimb rucsacul este perfect, mai ales ca nu stai sa il schimbi in fiecare zi, asa ca un rucasac dintr-un material rezistent poate fi purtat foarte bine multe zile si va arata la fel de bine.

Alesa.ro pune mare pret pe aceste aspecte, dar si pentru varietatea de modele, motiv pentru care poti gasi in magazin produse care sa satisfaca toate gusturile, de la stilul usor rock reprezentat de rucsacurile cu tinte, gen Robbie, pana la rucsacurile de calatorie precum Anytime sau Daily, realizate din piele naturala de vitel sau, de ce nu, rucsacuri numai bune de a fi purtate zilnic, asortate la orice tinuta precum rucsacul Mozaic.

Gasesti si geanta tip rucsac, care este si mai utila, dar si mai versatila pentru ca o poti purta cum vrei sau cum o cere tinuta, Hermine sau Tania sunt doua dintre aceste modele, care sunt si preferate cand vine vorba de accesorii inedite.

Rucsacul este o alegere simpla si practica pentru ca ofera o modalitate optima de a purta lucrurile fara a incomoda. Sigur ca vei pune, mai intai de toate, accentul pe calitate, stil si utilitatea accesoriului, dar trebuie sa recunoastem ca si pretul este destul de important, iar Alesa.ro iti ofera cea mai accesibila si cea mai buna oferta calitate-pret.

Pentru ca iti facem rucsacul la comanda, poti alege tu culoarea, dar iti si putem recomanda sau arata cam ce se poarta, spre exemplu, daca vrei un rucsac pe care doresti sa il porti cu mai multe tinute, cel mai bine ar fi sa optezi pentru o culoare mai neutra sau clasica, bej, crem, maro, negru, chiar alb sau daca vrei ca rucsacul sa fiepatat de culoare poti alege culori mai aprinse ca rosu, galben sau culori moderne ca argintiul sau auriul.

Si in cazul in care nu te hotarasti, poti lua cate unul din fiecare, ca sa fii sigura!

Din ce material sa fie realizat rucsacul?

In mod cert din piele naturala, dar tu alegi ce fel de piele, pentru ca exista mai multe posibilitati ca piele box, piele lac, velur sau daca esti o fire care prefera un material mai exatic, rucsacul poate fi realizat si din piele tip croco sau sarpe, in diferite culori sau combinatii din cele mai neobisnuite.

Poti alege rucsacul si in functie de dimensiunile pe care le doresti, pentru ca daca vrei un rucsac pe care sa il porti zilnic, trebuie sa fie unul de marime medie pentru a putea cara lucrurile de care ai nevoie, unul mare ar fi destul de greu de purtat, iar intr-unul cu dimensiuni mici probabil nu ar incapea toate lucrurile.

Rucsacurile din piele sunt la moda, asa ca este necesar sa ai si tu unul in garderoba atat pentru a fi in trend, dar si pentru ca este mult mai practic si mai lejer. Deci pe ce culoare il vrei?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde