Press "Enter" to skip to content

Geanta cu lant – un accesoriu elegant

geanta din piele accesorii argintiiTe-ai plictisit de aceeasi geanta in fiecare zi? Ce zici de o schimbare, se va vedea nu doar in outfit-ul tau, dar si in starea ta de spirit, in comportament, o schimbare este oricand bine-venita. Si ce-ar fi sa alegi o geanta diferita de modelul cu care erai tu obisnuita?

Daca esti o persoana care pana acum prefera gentile de umar pentru ca erau mai comode, mai usor de purtat, cred ca ar fi timpul sa incerci si alte modele, poate chiar sa abordezi un model elegant, o geanta de mana casual sau office.

Acum este destul de greu sa faci o alegere daca nu esti obisnuita cu acest stil, pentru ca e mai dificil sa o porti o geanta eleganta cu toate tinutele, dar cea mai buna idee este aceea de a incerca sa iti creezi tinutele in functie de geanta pe care o ai.

Mai intai de toate trebuie sa stii ca o tinuta eleganta nu este greu de alcatuit daca stii cum sa alegi componentele, iar in ceea ce priveste geanta,iti dam noi cateva recomandari.

Cea mai cool geanta office, sa-i spunem asa, este o geanta care are si un ornament micut, care sa o scoata din anonimat sau geanta cu barete din lant.

Geanta cu bareta din lant este un accesoriu care completeaza tinuta si care ii da un aspect deosebit. Imagineaza-ti o poseta din piele naturala, moale si fina la atingere, de culoare neagra si cu barete lant argintiu, este de departe un model impresionant care se aseamana oarecum cu geanta Chanel si care inspira clasa si bun-gust. Ei, bine, o astfel de geanta puteti gasi la noi, este vorba de geanta tip sac, Geanina, care este micuta, usoara si care se integreaza perfect in orice tinuta.

Si pentru ca am adus in discutie Chanel, trebuie sa stii ca vem un model care se aseamana izbitor cu geanta 2.55, este aproape ca le confunzi, este rafinata, cu accesorii aurii care duce eleganta la alt nivel si care se asorteaza perfect cu o rochie de seara. Este vorba de poseta Erna, absolut minunata.

In fond, si materialul este foarte important pentru ca o geanta din piele naturala arata mult mai bine si calitativ decat orice alt material, si poti alege mai multe tipuri de piele, lac velur, box sau normala, important este sa aiba acel ceva care sa o faca unica.

Milana este una dintre aceste posete, adica unica, cu lanturi ornamentale argintii care se armonizeaza cu materialul si culoarea inchisa. Acest gen de poseta poate transforma o tinuta office sau casual intr-o tinuta rock daca este asortata cu obiecte vestimentare potrivite acestui stil sau poate transforma un outfit banal intr-unul aparte, care sa atraga privirile, simplu si totusi la moda.

Gentile cu accesorii atrag atentia asupra lor, asupra formei si a culorii si in general sunt considerate indraznete, dar in culori inchise si cu detalii metalice subtile sunt ideale, si versatile. Inchizatoarea este un factor care conteaza la o geanta, iar o geanta office trebuie sa aiba o inchizatoare deosebita, ori prin capsa cu magnet, ori prin snur sau poate chiar printr-un lantisor bine pozitionat.

Indiferent de stilul pe care il ai trebuie sa ai in garderoba ta o geanta eleganta si daca se poate chiar una diferita, cu bareta din lant sau cu diferite ornamente, cum am spus mai sus pentru ca astfel vei putea combina sau incerca si alte stiluri care te scot din zona de confort, pentru ca centrul atentiei vei fi cu siguranta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde