Press "Enter" to skip to content

Ghibli si gentile din piele de piton

geanta din piele de pitonGentile sunt unele dintre cele mai pretioase accesorii pentru femei, mai ales atunci cand sunt realizate dintr-un material pretios si ati vazut ca in ultima perioada gentile sunt confectionate dintr-o multime de materiale.

Unul dintre cele mai apreciate modele de genti este geanta din piele de piton.

Pielea de piton este pretioasa si una dintre principalele caracteristici ale acestui tip de genti este faptul ca sunt facute manual pana la cel mai mic detaliu.

Ghibli este cel mai cunoscut producator de genti din piele de piton, aparut in 1968 si situat in Italia, in districtul toscan inca de la inceputuri, un fel de sursa principala de piele de piton. Desi nu este vazut ca un brand, Ghibli este foarte apreciat pentru gentile pe care le produce si al caror pret este mai mult decat accesibil.

Se pare ca prima geanta din piele de piton a fost realizata in 1979, pictata manual cu o pensula rudimentara, care a reusit sa-i dea gentii un aspect superb, considerata o adevarata opera de arta. Ea este pastrata la loc de cinste in atelierul de creatie.

Aceasta arta de creatie a acestor genti s-a transmis din generatie in generatie si desi nu este o fabrica cu multi angajati, sunt folosite ustensile moderne, avansate, asigurand precizia in realizarea anumitor etape.

Lucrul cu pielea de piton cere multa indemanare si rabdare pentru ca necesita o prelucrare minutioasa, trebuie taiata intr-o anumita directie si cu un cutit special. Taierea nu se face niciodata cu masina, doar manual cu cutitul special, celelalte procese insa se realizeaza cu ajutorul masinariilor. Astfel ne putem referi la acest proces de confectionare al gentilor ca la un artizanat in adevaratul sens al cuvantului.

Maura, alaturi de Piero Manzi, si-au dorit sa creeze un brand de produse practice, frumoase, dar si accesibile. Fara niciun sprijin financiar si fara vreo indrumare au pornit de la zero. Tot ce aveau la inceput, adica prin anii ’60, era o magazie plina si o dorinta mare de a reusi. Maura care stia foarte bine cum sa puna la punct partea de design si estatica a produselor, avand deja o experienta ca stilist si Piero care era foarte priceput in realizarea schitelor tehnice si a tiparelor, au reusit sa isi indeplineasca visul.

Calitatea gentilor este incontestabila, cu o nota speciala de originalitate si eleganta. Pentru a realiza și a termina o singură piele de python de 8/10 metri, timpul poate varia de la 24 la 72 de ore. Condițiile atmosferice sunt foarte importante: dacă există un mediu umed, timpul de uscare a culorilor va fi mai lung. Din acest motiv, fiecare produs Ghibli este unic, pentru ca arata întreaga pasiune pentru meseria 100% Made in Italy și dragostea pentru lux.

Pentru femeia moderna, romantica, puternica, clasica, sensibila, pentru fiecare, gentile din piele de piton sunt o investitie in calitate, arta si distinctie.

…si chiar daca in magazinul nostru nu vei gasi, cel putin in acest moment, genti din piele de piton, te invitam sa scotocesti prin rafturile noastre, cu siguranta vei gasi o multime de modele minunate, toate din piele naturala!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde