Press "Enter" to skip to content

Culoarea anului 2018

Institutul Pantone a dat verdictul mult asteptat, asa ca noua culoare pe care o vom regasi in mai toate domeniile, incepand cu moda, design interior sau arta, in anul 2018, este ultra violetul. Ultra violetul este nuanta care va domina 2018 si pe care o vom vedea peste tot.

Se pare ca aceasta nuanta are si o semnificatie foarte interesanta si fresh, asa ca de inceput de an. Nuanta vedeta este o culoare puternica, care iese usor in evidenta si care exprima originalitate, ingeniozitate si promoveaza o gandire orientata spre viitor.

Culoarea este usor misterioasa si poate crea o serie de contraste spectaculoase daca este asortata si combinata corect. Aceasta pare a fi explicatia data de Institutul Pantone, autoritatea internationala in ceea ce priveste culorile si sistemele de culori, referitor la culoarea anului 2018, potrivit unor surse autorizate.

„Trăim într-o lume în care este nevoie de inventivitate şi imaginaţie. Acea inspiraţie pentru creaţie cu care este asociată culoarea Pantone 18-3838 ultra violet, care ne ridică nivelul de conştientizare şi potenţialul. De la explorarea noilor tehnologii şi a unei părţi mai mari din galaxie, la exprimarea artistică şi reflecţia spirituală, culoarea violet reprezintă ceea ce urmează să vină”, a spus Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului.

Intr-adevar este o culoare intensa si vie si este perfecta pentru accesorii. De ce este potrivita in special pentru posete? Pentru ca stim foarte bine ca o poseta este de cele mai multe ori pata de culoare a tinutelor, asa ca anul acesta pe langa faptul ca vei colora tinuta cu ajutorul posetei, o vei putea avea in culoarea anului. Mai ales pentru tinutele de seara, o rochie neagra asortata cu un plic violet, nu va trece neobservat.

Iar daca vei dori sa porti o tinuta in culoarea anului, iata ce culoare trebuie sa aiba geanta pe care o integrezi in outfitul tau:

-alb: albul inseamna puritate, dar mai intai de toate, simplitate, asa ca nu vei crea un echilibru perfect in ceea ce priveste culorile tinutei cu alta culoare mai bine decat cu alb, asa ca poti purta cu incredere albul cu ultra violet

-negru: negru se asorteaza cu orice, nu degeaba este considerata cea mai versatila culoare, ei, bine, se asorteaza perfect si cu nuanta momentului, deci nu ezita sa il folosesti
-maro: o nuanta de maro deschis, poate chiar spre coniac, face un joc de culori interesant alaturi de violet, merita sa incerci.

-culori vii: galben, roz, verde deschis etc. sunt si ele recomandate in a intra in acest joc al asortarii atata timp cat se regasesc in cantitati mici, adica doar la poseta.

Culoarea anului 2018 nu este deloc iesita din comun si nici pe departe nu da dureri de cap in asortarea ei cu alte culori, asa ca trebuie sa profiti de acest avantaj si sa-ti alcatuiesti tinute fashion si la moda.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde