Press "Enter" to skip to content

Ce se poarta si ce nu se mai poarta in 2018

Poseta piele, AlanaA inceput un nou an si este timpul sa iti faci si o mica „curatenie” in dulap, in sensul ca, daca esti o iubitoare de moda, trebuie sa pastrezi doar lucrurile care se mai poarta sau pe care le poti integra in tinute noi astfel incat sa fie la moda si anul acesta.

Nu este usor sa te desparti de lucrurile vechi de care te-ai atasat purtandu-le, dar le poti pune undeva intr-un colt al dulapului si le poti purta pe viitor, nu uita ca moda tot timpul revine.

Pentru a-ti usura totusi munca, am ales aici cateva accesorii care se poarta in 2018 si pe care ar fi bine sa le pui deoparte:

-glitter-ul, la fel ca anul trecut, se poarta cu acelasi succes si in 2018, asa ca asigura-te ca ai in garderoba cel putin o piesa sau un accesoriu potrivit

-costumele masculine sunt in continuare cele mai piese de rezistenta, indiferent de culoare, dar daca se intampla sa ai un costum ultra violet, pastreaza-l cu sfintenie, daca nu, vei gasi tu un accesoriu pe aceasta culoare pentru costumul tau

-culorile pastelate inca sunt la moda, mai ales in acest sezon rece, astfel ca iarna aceasta, fie ca alegi un palton sau o rochie, daca va avea una dintre aceste culori, sigur va fi apreciata.

-trenciul este obiectul vestmentar care nu va iesi niciodata din tendinte, mai ales daca ai un model clasic. Asa ca, daca ai un trenci in dulap, bucura-te, nu trebuie sa cumperi alul, iar cu banii economisiti, poti lua, spre exemplu, geanta pe care ti-o doreai de multa vreme.

-gentile din piele naturala, este bine cunoscut faptul ca gentile din piele naturala nu se demodeaza niciodata, indiferent de model sau de culoare, raman mereu elegante si la fel de rezistente si la fel de impecabile ca in prima zi.

Asadar daca ai aceste obiecte vestimentare in garderoba ta, poti sa te consideri o norocoasa pentru ca te vei bucura in continuare de ele. Si pentru ca tot am intrat in aceasta zona, iata si cateva lucruri care nu se mai poarta anul acesta:

-bluzele cu umeri la vedere, daca ai acest tip de bluza, o poti face cadou pentru ca deja nu se mai poarta, poti opta pentru alt model, acesta nu va mai fi la fel de popular ca in anii trecuti.

-choker-ul si alte accesorii precum lanturile masive nu mai sunt in tendinte, asadar ar trebui sa renunti la aceste accesorii. Poti alege in schimb bijuteriile delicate, daca iti place sa iti accesorizezi tinutele.

-fustele maxi, aceste fuste se poarta mai mult vara, iarna nu prea sunt recomandate, poti opta, in schimb, pentru fuste midi pe care le poti asorta cu cu niste botine si vei fi la modasi apreciata.

-nici jacketele bomber se pare ca nu mai sunt la moda de ceva vreme, asa ca este timpul sa renunti in a le mai purta.

Acum ca am facut aceasta lista, sigur vei selecta corect si rapid lucrurile de care vei avea nevoie in continuare, dar si pe cele la care trebuie sa renunti. In ceea ce priveste posetele, nu trebuie sa-ti faci griji, poti intra oricand la noi in magazin si-ti vei gasi cu siguranta geanta pe care ti-o doresti.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde