Press "Enter" to skip to content

De ce sa alegi un portofel din piele

portofel pielePare un subiect simplu, la prima vedere ai spune ca alegi ce portofel sa cumperi in functie de buget, de gusturi si de forma sau culoarea lui.

Dar daca am privi problema strict din punct de vedere al materialului, am vedea ca nu stim intotdeauna care ar fi cea mai buna varianta. Eu aleg intotdeauna portofelul din piele naturala, iata zece motive pentru ca iti recomand si tie:

– Portofelul de piele e mai rezistent. Nu iti cumperi portofel nou in fiecare zi. Daca ai cumpara unul din piele ecologica sau material textil, in cateva luni ar trebui sa il schimbi. Astfel, in decurs de un an, ar trebui sa dai banii pe minimum trei portofele al caror pret cumulat ar fi peste pretul unui portofel din piele naturala care isi pastreaza aspectul ca nou multa perioada.

– Portofelul din piele e mai elegant, mai stilat. Pana la urma, portofelul denota bunastare si prin materialul din care este realizat, pentru ca este mai calitativ, prin urmare, si pretul este unul pe masura.

– Un portofel de piele e intotdeauna o alegere buna cand vine vorba de a oferi un cadou cuiva, indiferent ca sarbatoritul este femeie sau barbat. Portofelul este unul din putinele accesorii cautate in egala masura de femei si barbati.

– Pielea este, desi nu pare, n material eco, in sensul ca este bio-degradabil. E la moda sa fim eco, prietenosi cu mediul. Asa ca, de ce am opta pentru un portofel dintr-un material greu sau deloc biodegradabil, un material pentru a carui fabricare s-au folosit zeci de agenti chimici care polueaza mediul? Cu portofelul din piele esti elegant si eco in acelasi in timp.

– Portofelul din piele are un miros specific natural. Sunt sigura ca ati avut macar o data in viata un portofel din material sintetic urat mirositor, miros neplacut care afecta si restul obiectelor din geanta, hainele in ale caror buzunare era purtat. Mirosul ramanea inclusiv pe maini. Mirosuri chimice greu de suportat. Pielea naturala are un miros placut care te va intampina de fiecare data cand vei folosi portofelul.

– Piele e moale. In timp, devine si mai moale si imprumuta din personalitatea purtatorului fara a se deteriora. Portofelele din piele se pot purta comod in orice buzunar pentru ca nu au acele margini ascutite si deranjante. Mai mult decat atat, in timp, pielea devine si mai moale si mai placuta la atingere, fara a se coji sau scoroji precum alte materiale.

– Portofelul din piele e rezistent si e usor de intretinut. Cum adica rezistent? Nu vi s-a intamplat niciodata sa varsati un pahar cu lichid pe un portofel textil? Nici de patat nu se pateaza prea usor pielea naturala si majoritatea substantelor care intra in contact cu ea, se curata prin simpla stergere cu o carpa moale.

– Portofelele din piele sunt mai incapatoare si mai flexibile, asa ca nu veti avea problema pe care o intalniti in cazul portofelelor din alte materiale, adica sa nu aiba loc nici macar cardurile, din acest punct de vedere, portofelul din piele este flexibil.

– Portofelele din piele sunt usor de asortat la mai multe tipuri de tinute. Am tot spus ca pielea este la moda, si chiar asa este pentru ca un portofel nu trebuie sa il schimbi odata cu tinutele, el ramane acelasi, tocmai de aceea cel din piele naturala este ideal pentru ca se asorteaza cu orice.

-Portofelul din piele este practic. Da, este practic in sensul ca este rezistent, flexibil si versatil, intr-un cuvant, este perfect.

Portofele din piele gasesti si la noi in magazin, va asiguram ca detin toate calitatile enumerate mai sus. Va puteti convinge oricand, doar cu un click.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde