Press "Enter" to skip to content

Alege materialul pentru geanta ta din piele

piele naturala tip sarpeDa, am fost la atelier, am vazut materiale noi si am zis ca trebuie sa le facem poze sa ti le aratam si tie.

Sunt de-a dreptul unice, asa cum sunt de obicei toate posetele noastre, si au si mai multe modele, in special cele tip sarpe care au acum culori mai vii, care atrag atentia si care pot fi pata de culoare in tinuta ta office.

Materiale cu texturi care mai de care mai interesante, piele box, piele croco, chiar si cu motive florale si tip sarpe, cum am spus mai devreme, stau acum in atelier pregatite pentru ca tu sa alegi un model de poseta caruia unul din materiale tot ales de tine, sa-i imbrace forma.

Doar ai vazut ca avem posete pentru toate gusturile, de la geanta office, pana la poseta de umar, chiar si portofele. Sau vrei sa asortezi geanta cu portofeluldin piele naturala? Pentru ca noi putem face asta.

Si pentru ca tot am adus vorba, te-ai gandit vreodata cum ar arata un portofel argintiu sau cu un model anume?

Stii ceva, noi iti dam posibilitatea de a-ti pune imaginatia la incercare, tu propui, noi facem, sa vedem ce iese, noi suntem convinsi ca o sa fie ceva inedit, tu ce zici?

Vrei sa-ti facem si o propunere? Materialul alb din piele box este perfect pentru geanta Siri de la noi de pe site, am vazut cu ochii nostri, este superba, nu degeaba este cea mai vanduta poseta din magazin… indiferent de culoare.

In cazul in care ai ales un material care iti place foarte tare (pentru ca stim ca sunt superbe si nu te poti abtine) intra repede in magazin si alege si poseta, pana nu se epuizeaza materialul, pentru ca, asa cum esti tu, sunt si alte iubitoare de posete, gata sa prinda primul material deosebit.

Grabeste-te!

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde