Press "Enter" to skip to content

Cureaua barbateasca din piele se asorteaza cu geanta

curea din pieleBarbatii stiu despre cureaua pentru barbati ca este un accesoriu de care nu ne se pot lipsi deoarece este unul dintre acele obiecte care confera stabilitate, un aspect masculin si totodata contribuie foarte mult la obtinerea unei tinute care sa exprime cat mai bine trasaturile celui care o poarta.

Barbatii aleg sa poarte curele aproape la orice tinuta pentru ca stiu cat de buna este aceasta atat din punct de vedere practic cat si estetic.

Desi cureaua este un accesoriu foarte utilizat de catre barbati, uneori alegerea ei poate deveni o adevarata provocare, pentru ca trebuie sa tineti cont de pantalonii la care urmeaza sa o purtati, dar si de evenimentul unde veti merge imbracati cu tinuta respectiva.

Pentru a scapa de toate aceste mici incurcaturi nu trebuie decat sa tinem cont de cateva aspecte destul de simple si la obiect.

Deci, iata care sunt recomandarile atunci cand alegem o curea:

– stabiliti care este stilul tinutei la care urmeaza sa o purtati, pentru ca nu veti putea sa asortati o curea clasica la o tinuta casual, dar nici sa purtati o curea casual la un costum elegant.

Pentru a crea unitate stilului este nevoie sa alegeti un model potrivit tinutei, in tot acest tablou o importanta majora fiind data de culoarea si modelul curelei. Adica aceste doua aspecte vor face diferenta intre un accesoriu pentru tinuta casual si cea eleganta sau office.

– cureaua se asorteaza cu ceasul de la mana, in sensul ca daca este o curea maro, si ceasul ar trebui sa fie tot maro, iar catarama sa fie asemanatoare cu cadranul de la ceas. Aceasta regula este recomandata mai ales pentru tinutele office sau elegante. Cand ne referim la un outfit de genul casual nu mai este necesar sa existe o potrivire atat de stricta intre curea si ceas de exemplu.

– daca trebuie sa alegeti o curea clasica, aveti in vedere ca aceasta trebuie sa fie cat mai simpla, fara sa aiba embleme sau alte inscriptii. Dupa cum spune si denumire, curea clasica, este bine sa stim ca avem de-a face cu un model care nu accepta artificii de genul culori puternice, aplicatii, inscriptii sau alte lucruri de acest fel.

– alegerea curelei se va face si in functie de pantofi. Este recomandat ca aceasta sa fie realizata din acelasi material si in aceeasi nuanta cu incaltamintea. Ca si in cazul ceasului, aceasta regula se preteaza mai bine la tinutele elegante sau office.

– in ceea ce priveste dimnesiunile curelei, latimea trebuie sa fie de cel putin 4 cm, exceptie facand barbatii mai tineri, care pot purta si curele putin mai subtiri, iar lungimea poate sa fie cu cel mult 20 cm mai mare decat aveti nevoie pentru a o inchide. In cazul in care cureaua este mai lunga de atat, aceasta va trebui scurtata. Acest serviciu ar trebui sa va fie oferit de magazinul de unde va achizitionati cureaua.

Intotdeauna alegeti curele care se potrivesc cu stilul vostru si incercati sa nu iesiti din tipare adoptand articole care nu va caracterizeaza. Si pentruca tot am adus in discutie si asortarea cu celelalte accesorii, cureaua se asorteaza foarte bine cu o geanta din piele, pe care o poti alege din modelele de la noi din magazin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde