Press "Enter" to skip to content

Noi iti facem geanta perfecta pentru pantofii tai!

rucsac piele naturalaFemeile cauta in general o geanta care sa se asorteze cu pantofii, cu cizmele, cu sandalele, in principiu, cu incaltamintea si este destul de dificil atunci cand deja ai perechea de pantofi sa poti gasi o geanta care sa aiba aceeasi culoare cu cea a incaltamintei.

Intr-adevar este dificil, dar nu imposibil, pentru ca noi facem acest lucru. De fapt, deja l-am facut de cateva ori pana acum si totul a fost perfect, nu doar ca geanta a avut aceeasi culoare cu pantofii, dar s-a potrivit si cu materialul acestora.

Spre exemplu, saptamana trecuta ne-a contactat o clienta care voia un anumit rucsac de la noi din magazin, doar ca ar fi vrut sa aiba culori asemanatoare cu cele ale cizmelor, iar noi am ajutat-o.

Cum? Ne-a trimis poza cu cizmele, noi, la randul nostru, am trimis poza colegilor de la atelier, iar ei au verificat in depozit daca dispun de materiale.

Ce credeti, au gasit materiale aproape identice si in cateva ore rucsacul era gata. Am combinat culorile in asa fel incat sa se asemene oarecum cu cizmele si totul a iesit perfect.

In doua zile a si ajuns rucsacul, iar clienta era super incantata de rezultat. Dar de ce sa ne credeti pe cuvant cand va putem arata produsul final, dar si incaltamintea care a generat realizarea rucsacului in aceasta combinatie de culori.

Care este in fapt concluzia? Destul de evidenta, noi vrem si putem sa facem geanta de care ai intr-adevar nevoie si pe care nu o poti gasi in orice magazin pentru ca este realizata special pentru tine, sa se asorteze cu incaltamintea sau cu orice alt obiect vestimentar pe care il ai, poate vrei sa o porti de mai multe ori.

Si inca ceva, toate materialele indiferent de tip, box, velur, lac, animal print, sunt piele naturala, deci de cea mai buna calitate, astfel ca geanta va arata si calitativ si eleganta, iar pretul este mai mult decat accesibil raportat la calitatea executiei si a materialului.

Cert este ca daca pana acum nu ai gasit un magazin unde sa-ti imaginezi cum ar arata geanta pe care o vrei si doar in cateva ore sa fie deja pe bratul tau, atunci nu ne ramane decat sa-ti spunem „Bine ai venit in grupul nostru, unde geanta visurilor tale este la un click de tine!”

Intra in magazin sa te convingi singura!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde