Press "Enter" to skip to content

De Dragobete fa-i cadou o geanta barbateasca

geanta barbateasca din pieleSe apropie Dragobetele si incepe cursa in cautarea cadourilor, iar fetele au cea mai grea misiune pentru ca doar ele stiu ce greu este sa iei un cadou unui barbat si sa-i si placa.

Dar noi noi ne-am gandit la problema lor si am venit cu solutia, asa ca cea mai buna varianta pentru un cadou perfect este o geanta barbateasca, nu da gres niciodata, si o sa-i placa fara indoiala.

Dar si aici apare o problema, cum alegi o geanta potrivita?

Tot noi avem raspunsul.Barbatii se uita prima si prima data la elementele practice ale unei genti, apoi la aspect, care trebuie sa fie unul elegant, in principiu, acestea sunt principalele puncte care cantaresc semnificativ in alegerea unei genti, dar fetele trebuie sa stie si urmatoarele:

Vazuta mai mult decat un accesoriu, ca o completare a tinutei, trebuie avut in vedere faptul ca o geanta barbateasca este in masura sa influenteze stilul si aspectul purtatorului.

Geanta business este ca o servieta, este compartimentata specific pentru ceea ce tine de acest mediu, pentru documente si mape. Nu este tocmai elegant sa se inghesuie in ea tot felul de obiecte mari si supradimensionate. O astfel de geanta ar trebui sa fie din piele si cu manere foarte rezistente, avand in vedere stilul, prestanta, dar si utilitatea sa.

Geanta casual este una versatila. Din punct de vedere stilistic, acest tip de geanta se potriveste la orice tinuta. Atentie insa la combinatiile facute! De regula, o geanta se asorteaza cu pantofii in cazul barbatilor. Asadar, acest aspect poate fi considerat un reper serios.

De preferat ca geanta sa fie din piele pentru ca ofera un stil aparte si desigur are si nivelul calitativ dorit. Cu toate acestea, nici cele din material textil nu sunt de ignorat, de vreme ce pot oferi un look casual, poate fi alegerea ideala pentru micile obiecte necesare a fi la indemana.

Si nuantele sunt importante, cele mai preferate sunt tonurile de negru si maro. Asta si pentru ca asortarea cu pantofii se face mai usor, precum si integrarea in sine a accesoriului in toata tinuta nu impune un test cromatic suprem.

O geanta se alege si in functie de compartimentare, astfel ca trebuie sa se defineasca scopul pentru care este aleasa. O servieta va fi cu multiple buzunare, fata de gentile casual spre exemplu.

Dar ca sa simplificam si mai mult problema, am selectat cele mai potrivite genti barbatesti, chiar si borsete, care vor fi cu siguranta cadoul ideal, chiar aici, pe Alesa.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde