Press "Enter" to skip to content

Comanda si tu pe Alesa.ro

„Trebuie sa va fac o marturisire, este vorba despre unul dintre cele mai indragite subiecte ale femeilor, gentile. Zilele trecute am planuit o intalnire cu cele mai bune prietene ale mele, deja trecuse o perioada buna de timp de la ultima noastra intalnire ad-hoc, si, cu un entuziasm debordant, cu cateva zile, inainte deja imi alcatuiam tinuta.

Am zis sa pun in scena ceva casual si trendi totodata, asa ca mi-am zis ca trebuie sa port bluza galbena pe care tocmai o cumparasem cu o zi in urma, eram convinsa ca o sa le placa. Toate bune si frumoase, am asortat-o perfect cu o pereche de blugi slim si cu niste pantofi supeerbi… pana am ajuns la accesorii. Aici a aparut o problema majora, nu aveam o geanta care sa completeze outfit-ul meu.

Asa ca a trebuit sa iau atitudine si sa fac rost in cateva zile de o geanta perfecta. Evident ca nu aveam timpul liber necesar sa vizitez toate magazinele in cautarea ei, pentru ca nu v-am zis, cautam in mod expres o poseta galbena, dar nu pe orice nuanta, ci o culoare galben tomnatic, nici prea deschis, dar nici in extrema cealalta, prin urmare,mi-am luat laptop-ul in brate si am inceput sa caut toate magazinele de posete online.

A, un alt aspect, voiam ca poseta sa fie neaparat din piele naturala, daca tot mi-o doream asa de mult, macar sa ma bucur mai mult de ea, cel putin in sezonul de toamna. Motiv pentru care nu mi-a fost desul de greu sa dau de ea.
De ce? Pentru ca la o simpla cautare cu „poseta galbena din piele naturala” deja ma vedeam cu un pas mai aproape de implinirea dorintei mele acute de a-mi gasi poseta galbena, pentru ca am gasit magazinul perfect: Alesa.ro.

Si ce credeti? Acolo am gasit exact ce cautam, geanta mea din piele naturala pe o nuanta de galben tomnatic stralucea chiar pe prima pagina a magazinului. Nu mi-a trebuit mult timp sa ma decid, asa ca am dat click pe „comanda” cat ai clipi. Pai, nu puteam sa ratez ocazia, era exact ce imi doream, ba mai mult, avea si dimensiunile perfecte.

Lani, pentru ca asa se numeste poseta, mi-a readus zambetul pe buze, pentru ca tinuta mea era, in sfarsit, completa.
Persoana curioasa din fire, am inceput sa „cotrobai” prin tot magazinul si am descoperit ceva foarte tare, nu doar ca toate posetele erau din piele naturala, dar le puteai face la comanda.

Mai exact, daca iti place foarte tare modelul unei posete, dar nu te incanta culoarea sau materialul, le poti schimba dupa bunul tau plac.
De exemplu, eu as fi putut sa aleg orice poseta din magazin, iar ei o realizau pe materialul galben-tomnatic dupa care tanjeam. Extraordinar!

Si au acolo tot felul de genti, organizate foarte bine pe categorii, genti office, genti casual, crossbody, plicuri, rucsacuri, chiar si genti barbatesti, si toate pot fi facute la comanda. Va spun, este magazinul ideal! In plus, sunt foarte profesionisti, a treia zi geanta era deja in bratele mele si cu transportul gratuit. In momentele acelea m-am simtit la propriu o persoana rasfatata.

Nu sunt o persoana care isi face cumparaturile online, dar dupa aceasta experienta placuta cu Alesa.ro, presimt ca o sa devina un obicei, mai ales acum ca am si un magazin preferat. Va recomand magazinul cu toata increderea, veti fi mai mult decat multumite!”

Ne bucuram cand stim ca produsele noastre aduc astfel de bucurii! Intra si tu in magazin sa vezi produsele, siguri vei gasi ceva pe gustul tau!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde