Press "Enter" to skip to content

Geanta de umar sau geanta de mana?

geanta de manaCe se potriveste mai bine unei tinute office, geanta de mana sau geanta de umar? Una din intrebarile frecvente ale femeilor de afaceri care trebuie sa arate tot timpul impecabil pentru ca in domeniul in care activeaza, imaginea conteaza foarte mult.

Iar intrebarea este fireasca, mai ales in momentul in care ai deja pregatita o tinuta, dar nu prea stii cu ce geanta sa o asortezi. Problema este cat de cat simpla, nu asortezi tinuta cu geanta in functie de manerele ei, ci in functie de aspectul pe care il are, de culoare, de material, de marime.

Acum sigur ca intr-o oarecare masura este importanta si dimensiunea manerelor, dar doar in cazul in care ai anumite preferinte in a purta o geanta.

Spre exemplu, daca stii ca ai o zi mai incarcata ar fi mai bine sa alegi o geanta de umar pentru ca in felul acesta ai mainile mai libere si te poti misca mai bine, fara sa te lovesti de faptul ca tot timpul ai o mana ocupata cu geanta.

Pe de alta parte, daca stii ca ai o intalnire importanta, opteaza pentru o geanta de mana, pentru ca geanta purtata in mana ofera un aspect impunator, siguranta de sine si de ce nu, eleganta. Sigur ca si tinuta are un cuvant de spus, dar aceste situatii ar fi cele in care ar trebui sa te preocupe manerele unei genti.

Altfel, in viata de zi cu zi, poti purta geanta care iti este la indemana, in sensul ca trebuie sa o alegi in functie de starea ta de spirit, de ocazie sau de locul in care trebuie sa mergi au evenimentul la care participi, pentru ca si aceste aspecte sunt importante.

Si pentru ca tot am vorbit despre gentile office, trebuie sa stii ca exista doua tipuri de posete care fac o tinuta sa arate impecabil, gentile simple, intr-o singura culoare care intregesc aspectul elegant si genile colorate, eventual din material tip sarpe sau croco, posete care pot fi pata de culoare care echilibreaza tinuta.

In orice caz, trebuie sa fie neaparat din piele naturala pentru ca orice geanta din piele este mult mai eleganta, calitativa si rezistenta decat o geanta din orice alt material.

Daca nu ai inca un model care sa-ti placa, Alesa.ro are o multime de modele pentru tine. Deci?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde