Press "Enter" to skip to content

Genti de dama de toamna, genti cu blanita, nebunii :-)

Nici saptamana trecuta nu am stat degeaba, am lucrat…genti de dama, ce altceva, pe diverse culori si modele. Avem chiar si o geanta cu capac cu blanita. Asa ca am zis, ca de obicei, sa publicam cateva fotografii aici, sa vedeti despre ce este vorba. Geanta cu capac de blana este fotografiata direct in depozit, lumina nu este buna, dar va dati seama despre ce e vorba usor si daca doriti sa vedeti exact cum arata…comandati cu incredere una, o trimitem cat putem de repede!

Asa ca, fara prea multe prezentari, sa aruncam o privire la Galla, geanta de dama piele cu croco pe albastru, un minunat albastru sidefat! O astfel de piele mai rar. Geanta din imagine este o variatie a posetei Galla fotografiata pe site pe box cu croco.

Poseta eleganta de mana, realizata din piele albastra sidefata

Detaliu al fermoarului posetei sidefate Galla

Poseta realizata dintr-un frumos albastru sidefat

O alta aparitie a fost geanta de umar Karina, prezentata si in articolul precendent, pe bleumarin. De data aceasta am realizat-o pe negru box, cu accesorii argintii, simpla, eleganta, asa cum iese orice poseta pe negru simplu, asa, pentru o toamna frumoasa.

Va spuneam si de geanta de dama Melli pe lac negru, cu capac din blana! O aparitie, ne pare rau ca nu am apucat sa o fotografiem macar in birou, ca sa nu mai vorbim de studioul foto! Asa ca, uitati aici cateva poze cu un capac…de impact!

Am mai realizat si genti pentru barbati, ca, nu-i asa, si domnii au genti, am livrat borsete din piele, tot pentru barbati, pe diverse culori, pe negru, albastru, maro, a fost o saptamana plina.

Deocamdata atat. Maine, poate revenim cu noi imagini, sa vedem cum bate vantul 😉

Sa aveti o zi excelenta in continuare!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde