Press "Enter" to skip to content

Alte posete pe comanda create saptamana trecuta

Poate cea mai nebuna poseta creata saptamana asta este Samira, pe o piele pur si simplu inredibila, dupa cum puteti vedea in prima poza din calupul de mai jos. Clienta a solicitat si un plic asortat, am atasat plicul Irma, iar ce a iesit este o nebunie!!!

https://www.alesa.ro/produs/portofel-dama-din-piele-maro-pliabil-irma

Clienta a ales dintre 3 tipuri de piele, toate cu acelasi model, culorile diferind, adica cele de mai jos, ce a ales fiind, ei bine, evident:

Piele tip sarpe pe auriu

Piele tip sarpe pe rose

Piele tip sarpe pe gri

Rezultatul este pur si simplu formidabil! Inca nu am fotografiat poseta pentru a o publica pe site, puteti vedea aici o versiune pe maro a posetei, asa ca ea poate fi vazuta aici si pe pagina de Facebook.

Am mai creat plicuri, precum cele de mai jos, pentru cel rosu cyclam, clienta ne-a trimis poze cu pantofii si am asortat frumos un plic mare, incapator, elegant!

Poseta Karina, care este deja un pic de vedeta, a plecat saptamana aceasta pe bleumarin. O culoare sigura, frumoasa, sobra si, de ce nu, foarte eleganta in sobrietatea ei!

La fel ca si poseta Megara, de mai jos

Pe Glena o cunoastem deja, doar ca nu pe velur negru. Acum o cunoastem si asa 😉

O alta vedeta a fost Summer pe rose. Ei bine, clienta ne-a „incredintat” responsabilitatea recomandarii unor culori frumoase, i-am propus roseul de mai jos, satinat, frumos, am realizat, am trimis, iar ce am primit de la clienta…puteti citi mai jos, ne-a facut ziua minunata si ne-a oferit un motiv in plus sa realizam posete pe comanda si de aici inainte, cat de multe putem!

Acum am primit geanta pe care am conandat-o. Mi s-a tăiat respirația când am vazut-o … atât de mult imi place! Iar pielea, rozeul acela somon, e mult, mult, mult mai frumos decât imi parea in poze !!! Multumesc mult, succes in afacere și cu siguranță voi mai reveni cu alte comenzi! PS : De acum, cu cea mai mare încredere accept sugestiile dumneavoastră când sunt nehotarata in alegerea culorii sau orice altceva de genul …😊 MULTUMESC!!!🤗

Wow! Ce sa mai spunem dupa un astfel de feedback decat MULTUMIM DIN SUFLET!

O alta aparitie a fost rucsacul Times pe o piele fina, gri, clienta noastra spunandu-ne ca acest rucsac a devenit acum optiunea principala, inlocuindu-l pe cel vechi (clienta este la a 5, a 6 a comanda pe siteul nostru, motiv pentru care, daca citeste aceste randuri, MULTUMIM DIN SUFLET), avand statutul de client VIP!!!

Cam atat, lasam scrisul deoparte, pentru ca ne intoarcem la posete!!! Pe care, bineinteles, le puteti vedea in magazinul nostru si pe care, bineinteles, le puteti comanda cu bucurie!!!

Sa aveti o zi excelenta!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde