Press "Enter" to skip to content

Cum arata Tesa, o geanta de umar mare, pe diverse tipuri de piele

Tesa este una dintre cele mai frumoase si mai dorite genti de dama mari, de umar, o geanta dorita si apreciata. Dupa cum vedeti, clientele noastre au cerut-o pe multe, multe tipuri de piele si culori, prezentam aici cateva.

Tesa este o geanta mare, dimensiunile, L x h x b(cm) sunt 31 x 30 x 15 (35 de cm in partea de sus). Mare, va spuneam. Se poarta pe umar, manerele sunt lungi si, in plus, de lungime variabila.

Geanta nu mai are alta curea de umar, purtandu-se doar pe umar.

Deci…

Tesa, geanta de umar din piele croco neagra, lucioasa

Cu un aer clasic, prin culorile folosite, geanta Tesa de fata este o adevarata fruumusete. Uitati-va doar la ce frumos se vede pielea neagra croco, o piele usor lucioasa, cu un aspect minunat. Pe capete are un minunat velur negru. Mai jos avem si cu negru box pe capete si un croco mat pe centru.

Daca v-a placut pe negru, ce spuneti de ea pe…auriu

Geanta de umar mare, aurie cu coniac

Tesa pe solzi aurii cu capete pe o culoare coniac satinat! La inceput, cand am discutat cu clienta combinatia, am fost usor nesiguri de rezultat, putea sa iasa frumos sau putea sa…nu. Dar realitatea este ca a iesit formidabil!

Ce spuneti de grena? Va plac gentile grena?

Geanta de dama mare, de umar, Tesa pe grena

Si poseta de fata a fost realizata dupa ce clienta a vazut…ei bine, o alta poseta din aceasta pagina. Nu mai stiu care anume, dar tin minte ca a vazut poseta, i-a placut atat de mult, incat ne-a rugat sa ii realizam una similara. Am cautat tipuri de piele pe culoare, le-am trimis clientei si a ales aceasta piele. Clienta a dorit piele lac pe capete, piele care da un aspect minunat. Dar wait a minute, mai jos avem si cu velur!!!

Cum spuneam, geanta de umar Tesa pe grena cu velur pe capete

Geanta de mai jos, tot pe grena, de fapt este un grena gen cireasa neagra, din piele croco, o frumusete de poseta, pur si simplu. Capetele sunt din velur, tot pe grena, ceea ce ii confera un aspect minunat. Adica…asa:

Geanta Tesa cu piele neagra croco pe centru si grena pe capete

O alta combinatie interesanta este cea de mai jos, intre o piele neagra croco pe centru si grena pe capete. O combinatie frumoasa, eleganta, ceva deosebit.

Spuneam mai sus de Tesa pe croco negru mat, cu capete negru box

Sobra, frumoasa, eleganta, geanta mare de umar pe croco negru. Adica, uite asa. Pielea croco poate lua multe forme aici este doar una din ele, ceva sobru si elegant, pentru ca, nu-i asa, simplu inseamna elegant si frumos.

Geanta mare de umar grena sidefat, Tesa

Asa o geanta greu mai vezi! Daca te uiti la ea, ai sa vezi ca arata extraordinar in lumina, lucru care vine de la pielea sidefata pe care o aveam in momentul realizarii acestei posete. Un aspect deosebit, o geanta minunata.

…si tot geanta pe grena, o alta amprenta pe centru

La cererea doamnei care a dorit poseta am cautat o alta piele, am gasit-o pe cea de mai jos:

Concluzia e simpla: iti place poseta Tesa, ti-o realizam pe ce culoare vrei. Doar sa ne spui.

Articolul de fata nu este pagina de magazin, dar gasesti poseta in magazin, in diverse forme aici, aici si aici si daca o doresti, plaseaza pur si simplu comanda in magazin, iar cand te sunam sa confirmam comanda, ne spui atunci ce piele doresti si cautam pielea dorita pentru tine.

Vezi poseta Tesa in magazin aici!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde