Press "Enter" to skip to content

Ce genti de piele deosebite am realizat zilele acestea?

Buna si bine te-am gasit!! Am venit cu posete noi, cu genti minunate, deosebite pe care le-am realizat zilele acestea! Stii deja, zi de zi ne jucam cu posete si, hm, cateodata reusim sa le si publicam aici, asa ca…uite, hai sa aruncam o privire la ce am facut zilele acestea!

Geanta de umar mica din sarpe auriu Bonnie

Pe Bonnie am vazut-o zilele acestea pe mai multe culori, a fost o mica vedeta a saptamanii. Mica, adica la propriu, are 20 x 20 de cm si arata pur si simplu fenomenal!

Tot pe Bonnie am realizat-o si pe negru, simpla si frumoasa, eleganta, ceva frumos si in permanenta la moda. Adica uite asa:

Si daca tot o prezentam pe Bonnie, hai sa ti-o mai aratam si in alte ipostaze. Iar in ceea ce priveste geanta pe care ti-ai dori-o tu, ei bine, stii deja: alegi culoarea si ti-o realizam pe culoarea dorita. E atat de simplu, da…

Geanta de umar Andra, cu adevarat altfel

Altfel prin design, altfel prin pielea folosita, este pur si simplu o nebunie de poseta. Vezi aici ce bijuterie de piele a plecat spre clienta!!!

Geanta de dama mare , pentru documente, Zola

O geanta mare si frumoasa, cu 3 compartimente separate din exterior, o alegere excelenta pentru o doamna avocat, notar, sau care pur si simplu are nevoie sa transporte dosare peste zi…

Si daca tot vorbeam de genti mari, pentru documente, haideti sa aruncam o privire la…

Geanta barbateasca tip postas, mare, Damira

Si e si pe stoc una, cu discount 25%! Profiti?

O geanta pe care ati mai vazut-o, stiu, dar am realizat-o si saptamana aceasta, un maro minunat, o geanta mare, dupa cum vedeti din imaginea comparativa cu revista A4.

…si tot Damira, pe o alta piele deosebita, pentru un domn care vrea sa iasa in evidenta cu o geanta postas deosebita! Si tot cu discount de 25%!

Geanta de umar bej, tip plic dublu, Alesia

Nu ati mai vazut-o de mult, asa e? Aveti acum ocazia: o geanta de umar deosebit de interesanta, cu doua prinderi, in functie de nevoie. Interesanta? Asa zicem si noi!

Cam atat deocamdata, revenim in curand cu mai multe poseta si fotografii, piele si nebunii!!! Din piele, da?

Pana atunci, hai in magazin sa vezi mai multe modele!!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde