Press "Enter" to skip to content

Posete din piele deosebita

Curioasa sa vezi ce piele deosebita ne-a trecut prin mana? Pai uite, hai sa iti aratam cate ceva. De exemplu…

Poseta Rena, din piele alba, cu flori argintii, negre sau aurii

Rena este o poseta eleganta, cu un aspect aparte, mai ales imbracata intr-o piele altfel, ca cea de mai jos. Pe site, Rena este publicata aici.

Geanta eleganta Patricia cu flori de gheata

Suntem in mijlocul verii si noi va aratam o poseta de iarna? Cum vine asta? Ei bine, uite ca vine, ca asa piele nu am mai vazut de atunci 😉 Asa ca, acum, daca ne-a atras atentia, am zis sa v-o aratam, ca prea frumoasa e! Iar daca doriti sa si comandati poseta Patricia, ei bine, da, e publicata in site. Nu conteaza culoarea, stiti deja, o alegem impreuna!

Rucsac din velur rosu cu inimi in relief?

How cool is that?! Sau pe romaneste, cat de tare sa fie asa ceva? Pielea deosebita, rosie, inimile, wow, ceva aparte. Stii, uite din exact acest motiv spunem noi, aici, pe Facebook, clientelor in discutiile directe: cand vedeti o piele care va place, o piele nabuc, box, lac, nu conteaza si e disponibila, comandati atunci, mai tarziu exista o probabilitate foarte mare ca pielea sa se epuizeze!

Poseta tubulara Freia, din piele cu frunze aurii sau albastrui?

O piele deosebita cu adevarat. Pielea aparte, frunzele care stralucesc, o nebunie! Iar poseta tubulara Freia, ei da, o gasiti aici 🙂

Piele multicolora pentru un …rucsac multicolor Mozaic

Pielea multicolora este intotdeauna o bucurie, nu are cum sa nu iti placa asa ceva. Iar daca este si oglinda…

Pielea nu mai e, v-am zis sa va miscati repede 🙂 dar avem rucsacul pe sute de alte nuante. Il gasiti in site aici si…nu numai, doar dati cautare dupa Mozaic.

Ne oprim pentru moment, pentru ca altfel, daca nu punem stop acum, scriem pana maine, pentru ca piele deosebita avem si am avut o multime, asa ca sigur gasim culori peste culori, numai posete minunate!

Tine aproape. Pana una alta, hai in site sa vezi modelele!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde