Press "Enter" to skip to content

A fost derutant…

A fost derutant, stiu.

Atelierul a fost in concediu, noi am luat o mica pauza si nu am mai realizat posete pe comanda, am livrat doar din stoc sau am preluat comenzile cu livrare ulterioara, a fost…ei bine, a fost altfel.

Totodata, am trecut si printr-o scurta campanie de promovare in blogosfera romaneasca, unde in jur de 30-40 de bloggeri romani au scris despre noi si despre posetele noastre, ca o provocare, asa ca daca veti regasi diverse articole despre noi pe internet, sa stiti ca nu de la asta e… 🙂

Dar, dincolo de agitatia cu blogurile pe de-o parte si cu linistea de la atelier pe alta parte, haideti sa vedeti si ce posete ne-au trecut prin mana in perioada aceasta…

Rucsacul de dama de dimensiuni medii, Rino, realizat din piele sarpe bej-maro

Rino pe care il vedeti in pozele de mai jos este unul din premiile pe care bloggerii/bloggeritele castigatoare le-au primit! A iesit un rucsac foarte frumos, dupa cum puteti vedea, el este si publicat in magazin acum, il gasiti aici, iar reactia castigatoarei (Loredana V) cand l-a primit?

Wooow! E mult peste așteptări 💗💗💗 A ajuns la mine! Multumesc mult, e minunat! Imi place ca e foarte bine compartimentat și pielea cu adevărat de calitate. A strâns multe aprecieri azi. 😍

Mai avem inca 2 premii de trimis, le prezentam aici pe blog si pe ele cat de curand. Pana atunci…

…am trimis si geanta de dama Mera, pe piele cupru vintage

Geanta Mera este formidabila, este eleganta, este o nebunie, dar asa cum a iesit acum, ei bine, este altceva! Puteti vedea chiar voi mai jos. Inca nu e adaugata pe site, dar o puteti comanda aici, plasand comanda pe o alta culoare si spunandu-ne in momentul confirmarii culorii ca doriti pe cupru vintage.

O geanta rara in oferta ultimei perioade, Eva

De ce spunem o geanta rara? Ei bine, pentru ca nu am mai livrat-o de mult, pe site nu este reprezentata corect, cu poze de calitate, iar aici am livrat-o dar nu am apucat sa o fotografiem in studio, asa ca iar nu avem poze altele decat cele de aici…

Geanta de umar albastra Andra? Da, am trimis…

Da, clar. Vedeti in pozele de mai jos cum se leaga lucrurile. Am trimis o geanta Bonnie pe albastru zilele trecute, apoi dupa ea o Andra, tot pe albastru, asa ca doua genti albastre la fel, cam una dupa alta.

Geanta de umar Bonnie, din piele tip sarpe gri

O geanta miunata, pe site o regasiti aici, a apucat sa treaca si prin studio, pentru simplul momtiv ca livrarea catre clienta s-a amanat cu o zi, asa ca…am strecurat-o iute in studio, sa v-o aratam corespunzator!

Geanta Lani pe piele verde croco si bleumarin, o nebunie!

Pe Lani o cunoasteti, fie ca este verde croco, asa cum o vedeti mai jos (pe site este aici) sau pe bleumarin.

Pe bleumarin o regasiti aici, o aparitie de impact.

Poseta olive, o geanta super eleganta, de eveniment, Melinda, pur si simplu fenomenala

Nu am cuvinte pentru a o descrie pe Melinda, pe care o regasiti pe site aici, nu am cuvinte…Melinda este super eleganta, iar olive-ul din poza este de exceptie. Am cautat ceva pielea, sa stiti, pentru ca nu e usor sa asortezi culorile, iar clienta noastra draga ne-a cerut ceva anume, dar uitati, dupa cum vedeti, am reusit… Si ce a iesit? Ceva cu adevarat deosebit!

Am trimis multe posete colorate, minunate, toate din piele naturala, bineinteles, imediat dupa concediu, pentru ca am adunat comenzi in perioada de pauza a atelierului si le-am realizat si livrat imediat dupa, unele din ele au ajuns in studio, altele nu, altele nu au mai primit nici macat deja traditionala „poza de la soare”, dar important este ca le-am trimis, ca ne-am respectat termenele, ca primim mesaje dupa livrare de la cliente, sa ne spuna ce multumite sunt si ce mult le place poseta primita!!

Iar asta, pana la urma, e cel mai important, asa e? 😉

Apropo, tu ai o poseta de pe Alesa.ro?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde