Press "Enter" to skip to content

Genti aurii, genti de laptop, portofele de dama asortate si alte minunatii

Zilele trecute ne-am jucat cu poseta Rena, cea aurie care a plecat realizata asa cum a dorit clienta, am trimis una ca in poza, cu pielea aurie, moale, cu punctulete, cea de mai jos:

…iar alta doamna a cerut cu alta piele in partea de sus si la manere, adica asa… Observati diferentele, da? 😉

Geanta de umar bleumarin cu flori in relief Karina

O geanta de umar minunata, o geanta bleumarin de exceptie, pe o piele de exceptie!!! Wow! O gasiti pe site aici, gata de comanda identic poza!!!

Geanta de laptop bleumarin, unisex, Antonia

Pentru domni sau pentru doamne, cand cauti o geanta de laptop incapatoare…ai gasit-o pe Antonia. Si e pe stoc, identic poza!!!!

Poseta eleganta rosie sidefata Malena

De cate ori am admirat-o noi pe Malena aici? De multe, multe ori…Dar asa, inca nu 🙂 Aici o admiram pe o piele rosie sidefata, moale, frumoasa… Poseta nu este pe site identic poza, dar o puteti comanda aici pe alta culoare si ne spuneti cand confirmam telefonic culoarea ca o doriti asa.

…si am creat si portofele de dama din piele naturala asortate cu posetele!!!

Pai cum! Daca am creat poseta Rena de mai sus, sa nu ii facem noi si portofel? Ia uitati aici!!! Nu e el pe site, dar puteti comanda unul listat deja pe site si ne spuneti culoarea in momentul confirmarii comenzii! Pe site sunt afisate portofele de dama Luna pe diverse culori, modelul avand capsa vizibila. In acest moment, portofelul de dama Luna are capsa ascunsa, dupa cum puteti vedea in poze.

…si da, in poze vedeti si un minunat portofel din piele pe un argintiu minunat, cu capac cu flori. Adica cel de mai jos:

Cu ce a trebuit sa se asorteze? Pai cu poseta argintie de mai jos, Rena. Doar ca doamna care le-a comandat le-a comandat pe rand, prima data posetele, apoi portofelele, motiv pentru care…nu avem poze impreuna, pentru ca aratau frumos, cu siguranta…

Geanta tip rucsac Tania, pe turquoise

Da! Geanta turquoise Tania pe care ati vazut-o pe o multime de culori! Si da, e si pe stoc identic poza!

Geanta bordo Galla

Minunata Galla! A plecat asa ca in poza pe o piele deosebita! Geanta este pe site, o puteti comanda chiar acum.

Ce a zis clienta DUPA ce a primit poseta?

Am comandat inca o poseta si am ales Galla si pot spune ca este o poseta foarte frumoasa,incapatoare si foarte bine executata.Faptul ca poti alege pielea, culoarea si nuanta din care poseta dorita va fi facuta este um mare plus pentru firma. Recomand cu incredere!

Diana S

Geanta de dama cu buzunare multiple Siri…negru croco!

Asa nu ati admirat-o pe Siri! Serios! Este ceva deosebit! Un negru croco frumos, eleganta, minunata! In curand si pe site! Da, suntem lenesi cu adaugatul realizarilor in magazin 🙂

Dar o puteti vedea aici pe negru floater.

E clar! Am avut treaba! Si inca mai avem! Pana atunci haideti in site repede si spuneti-ne ce model doriti. Pielea…v-o trimitem noi dupa!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde