Press "Enter" to skip to content

Genti office – cum si unde le purtam?

Probabil ca multe dintre femei si-au pus intrebarea…

…cine poarta genti office?

Cel mai des, femeile care lucreaza in domenii ce necesita o tinuta vestimentara business evident. Mai rar, doamnele si domnisoarele care prefera gentile spatioase, in care isi pot depozita toate cele necesare pentru ziua in curs. Dar asta nu e o regula.

Atunci?

Ei bine, femeile din cea de-a doua categorie nu adopta un anume stil vestimentar, ele purtand diferite modele de genti office datorita pentru aspectului util al acestora. De cele mai multe ori, o geanta de dama pentru birou are dimensiuni mari, ceea ce o face atragatoare pentru femeile care au un program zilnic incarcat.

Gentile de tip office, precum cea de mai jos, dupa cum se poate observa in urma unei plimbari in centrul orasului, nu sunt purtate doar de femeile adepte alte tinutelor office si nici intr-un singur mod.

O geanta office nude rose minunata, o alegere excelenta
Geanta de dama Reia, eleganta si frumoasa

Ele sunt disponibile si in magazinul nostru, Alesa.ro, intr-o multitudine de modele si culori, ca de exemplu aici, aici, aici, aici, iar o singura geanta poate fi purtata intr-un numar mare de combinatii de tinute.

O geanta tip office este o alegere buna pentru majoritatea tinutelor unei doamne sau domnisoare

O geanta incapatoare se va dovedi utila pentru femeia care doreste sa poarte tinute feminine. Fie ca are un bareta lunga sau doua manere mai scurte, o geanta de dama office va avea intotdeauna un aspect clasic, elegant, care va atrage privirile trecatorilor.

Desi moda au mixat tinutele elegante sau chiar pe cele office cu pantofii sport, geanta office a ramas in peisaj, devenind un accesoriu cheie pentru fiecare tinuta in parte. In cadrul unei tinute cu aer modern nu poate lipsi o geanta office de dama, de buna calitate. Aceasta completeaza tinuta, dandu-i un aspect elegant dar in acelasi timp modern.

Diferitele modele de genti office de dama din colectiile Alesa.ro au accente care le diferentiaza de restul gentilor office de pe piata. Fie ca este vorba de un lant de metal, elemente metalice sau imprimeuri de crocodil ori alte printuri animalice, gentile office de dama vor scoate din anonimat orice tinuta. Pe langa aspectele legate de design, o geanta office se va dovedi utila in orice moment al zilei.

Compartimentele spatioase si buzunarele suplimentare din interiorul si exteriorul gentii vor permite o mai buna organizare in interiorul gentii. Astfel, obiectele mai mici vor avea locul lor iar telefonul nu va mai fi niciodata pierdut prin geanta, deoarece va sta intotdeauna la locul alocat.

Tu cate genti office ai in garderoba?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde