Press "Enter" to skip to content

Borsete de dama si…alte minunatii

Ei bine, aici este o poveste interesanta, pentru ca noi, pe Alesa.ro nu avem/nu aveam borsete de dama. Avem o multime de posete, rucsacuri, portofele, dar nu borsete de dama…

Pana cand, o doamna draga, clienta veche, a dorit doua borsete aurii din piele, cu fete diferite! Aaaaa, adica cum? Adica asa!

Ce borseta e asta? Ei bine, este o borseta Birona, o borseta barbateasca ce a imbracat haine stralucitoare! O idee buna? Noi zicem ca da, de aceea, de acum vom oferi si opsibilitatea de a comanda borsete creative, colorate, minunate!

Geanta colorata cu picatele, Freia

O poseta cum alta nu-i, serios! Serios, pai unde ati mai vazut asa ceva?! Doar pe Alesa, bineinteles!!! 🙂 Pe site asa, mai clasica, iar la comanda, cum vrei tu!

Rucsacul de dama Ozzy, rucsac nou, din piele albastra, croco

L-am mai admirat pe site sub forma Tominei, rucsacul cu fermoar pe centru. Intre timp, rucsacul s-a transformat in Ozzy, pe care il admiram aici si va deveni o prezenta constanta in comenzile noastre, sunt convins!

…si sa il admiram si pe rosu! Il avem pe stoc pe rosu si negru. Cel albastru este deja comandat, pleaca luni impreuna cu un altul pe negru croco! Ce spui, cel rosu pleaca spre tine luni? Sau negru?

Robbie, rucsacul de dama din piele cu scris

Frumos, elegant, practic, o frumusete de rucsac! Il stiti, e o vedeta chiar. Dar nu il stiti asa!

Poseta neagra eleganta din piele cu model

Am admirat-o de atatea ori si pe Roca incat nici nu stiu daca o sa va mai impresioneze. Oare?! Hmm…

Poseta de dama eleganta, maro croco, Malena

O poseta eleganta din piele maro croco lacuita atrage intotdeauna privirile. Adevarul este ca am publicat-o pe Facebook si imediat a generat atentie!

Vedeti? Nu am stat degeaba zilele acestea! Si mai avem! Haideti pe site sa alegem impreuna poseta si sa ne spuneti pe ce culoare o doriti!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde