Press "Enter" to skip to content

Ce inseamna cand visezi bani?

Ce inseamna cand visezi bani? Sa fie de bine, sa ne ingrijoram? Intreb pentru un prieten. De fapt, bine, nu intreb eu, dar este o intrebare populara, asa ca o sa incercam sa va raspundem si, daca aveti rabdare pana la sfarsit, am sa va spun si ce legatura au banii din vis cu posetele din piele, pentru ca stai sa vezi, noi zicem ca au!

Deci:

Ce inseamna cand visezi ca dai, primesti, aduni bani de jos, cand furi sau cand ii castigi?

Ce inseamna? Sa fie de bine? Sa fie de rau? Sa ne ingrijoram, sa ne bucuram? Ce sa fie?

Ei bine, interpretarea viselor, de-a lungul existentei omenirii a reprezentat un aspect foarte important in viata oamenilor si inca din cele mai vechi timpuri, shamanii, vracii, babele (!!!), iar mai recent psihoterapeutii, precum si oamenii obisnuiti, sa ii numim asa, au incercat sa inteleaga minunata lume a viselor, iar in cadrul acesteia, banii sau echivalentul lor au reprezentat intotdeauna un lucru foarte important.

Hai sa vedem ce inseamna cand visezi ca in vis castigi bani?

Ei bine, se spune ca atunci cand visezi un castig de bani, acest lucru vorbeste despre incredere in tine. Stii ca ti se cuvin, ca i-ai castigat sau ca trebuie sa ii castigi in viata reala.

Exista chiar carti care spun ca visele sunt de fapt incursiuni pe fire paralele ale existentei noastre unde astfel de lucruri chiar se intampla in acel moment, asa ca este posibil ca intr-o anumita existenta paralela a noastra, chiar sa castigam in acel moment banii aceia! Serios, intrebati-l pe Vadim Zeland, autorul cartilor Transurfingul Realitatii.

Ce inseamna cand visezi ca nu mai gasesti banii unde stiai ca i-ai pus?

Ei bine, aici popate fi despre oportunitatile pierdute, despre sansele care au trecut pe langa tine, despre ce ai ratat, despre ce s-a dus si nu se mai intoarce. Nu prea frumos, asa e? Sau poate ti-e frica sa nu pierzi banii pe care i-ai castigat zilele trecute….hmmm…

Atentie, ca daca banii sunt in poseta si tu visezi ca ai pierdut-o, iti povestim cate ceva si despre aceasta, uite, vezi aici, am vorbit despre ce inseamna sa visezi ca pierzi poseta!

Ce inseamna cand visezi bani gasiti pe strada?

Clar ai incredere in tine, in norocul tau, pentru ca nu oricine gaseste bani pe strada, nu? Daca i-ai gasit si nu mai e nimeni prin preajma, probabil ca banii aceia au dorit sa ajunga la tine, tu doar bucura-te de ei! Sunt ai tai! Ia-i cu incredere! Bine, asta doar daca nu mai e cineva pe langa tine, care sa ii fi pierdut! In cazul acesta, in vis sau in realitate, afla, te rog, daca proprietarul nu e chiar acea persoana, pentru ca sa iei banii in cazul acesta, ei bine, nu prea e indicat!

Ei bine, ce inseamna cand visezi ca esti jefuit?

Eeee, aici e alta poveste! E ca atunci cand visezi ca nu mai gasesti banii, adica ti-a trecut o oportunitate pe langa tine si nu ai profitat de ea, cineva iti ia ceva, cineva ti-a furat un drept, o sansa. Oricum ai da-o, cand visezi ca esti jefuit, ca ti se fura bani, acest lucru are o conotatie negativa!

Ai visat bani falsi? Ce sa insemne?

Ce sa insemne? Inseamna ca nu ai incrcedere in tine, inseamna ca nu te apreciezi sau ca cineva din apropierea ta, cineva apropiat emotional, un prieten, un partener etc, nu te apreciaza! Urat din partea lui! Asta doar daca nu esti tu persoana care nu te apreciaza, pentru ca in acest caz, te sfatuim sa te apreciezi, sa te iubesti, sa iti faci un cadou, poate chiar mai multe, ceva de calitate, ei bine, de ce nu o poseta din piele pe comanda, ceva de calitate, sa iti oferi valoare, sa iti arati tie ca te apreciezi si sa faci ca banii aceia falsi pe care i-ai visat sa se tranforme in aur! Asa, pentru ca meriti!

Ai visat bancnote, bani mari?

Cand visezi bani in bancnote mari, bunica spunea ca inseamna ghinion. Eu nu am inteles, totusi, de ce, pentru ca bunica nu prea vedea bani in bancnote mari, pensia ei era mica, iar postasul ii aducea putinii bani in bancnote de 100 de lei (de atunci). Asa ca nu am inteles de ce ghinion. Putea sa se bucure si sa spuna ca inseamna noroc, dar na, bunica stie mai bine…

Visezi ca aduni bani de jos in monede mici?

Se spune ca urmeaza o pierdere financiara, materiala sau…sentimentala. Nu prea stiu ce rost are pierderea sentimentala aici, dar daca asa spunea bunica, tind sa o cred.

Totusi, zic ca daca tot visezi bani, fa-o in stil mare, viseaza bancnote mari, nu mai visa la maruntis, ca ce e mic se scurge printre degete!!!

Ce inseamna cand visezi bani dati cu imprumut?

Ca dai, ca iei, ei bine, nu e bine sa visezi ca imprumuti bani, indiferent de sens. Se zice ca e vorba despre ceva ascuns. Poate tu ascunzi ceva sau cineva apropiat iti ascunde ceva.

Acuma, daca a gandesc bine, poate e bine sa imprumuti bani ca sa iti iei o poseta frumoasa din piele, uite, ca cele din magazinul nostru, sau sa ajuti pe cineva sa isi ia una cu banii imprumutati de la tine!

Visezi ca primesti bani?

Inseamna ca iti doresti sa primesti ceva. Ai o dorinta puternica si posibil sa urmeze o realizare. Asa ca, keep dreaming! 😉 Nu suna bine in Engleza, asa e? Keep dreaming inseamna un fel de vezi sa nu…

Mai avem asa:

Visezi ca dai bani. Ce sa insemne?

Ce sa insemne? Inseamna ca ai o anxietate legata de bani, poate implica o lipsa de energie, ai nevoie de o pauza, ai nevoie sa te relaxezi. Banii inseamna energie. Dai bani, dai din energia ta. Take a break!

Ce inseamna cand visezi ca furi bani?

Cand furi bani in vis implica vinovatie, poate probleme cu legea, ai ceva ascuns care te macina, cine stie. Cu siguranta ai ceva acolo care nu te lasa sa dormi linistit noaptea…

Una peste alta, un psiholog/psihoterapeut ar spune ca visele sunt manifestari ale subconstientului nostru si ca ele trebuie interpretate in context sau ca manifestarile nocturne ale unor conflicte interioare, in cazul acesta legate de bani. Indiferent cum ai visa banii, ca ii pierzi, ca ii castigi, ca ii doresti, ca ii furi, subconstientul tau incearca sa iti transmita ceva.

In cazul in care un astfel de vis apare intamplator, nu reprezinta nici o problema, dar in cazul in care este repetitiv, in cazul in care revine cu regularitare, discuta aspectele acestea cu un psihoterapeut, pt ca un nvis repetitiv, indiferent despre ce este vorba, este un mesaj important pe care subcontientul tau ti-l poate transmite.

Ei bine! Daca tot ai citit pana aici, iti spunem si ce credem noi ca inseamna atunci cand visezi bani: noi, echipa Alesa.ro, credem ca iti doresti din tot sufletul o poseta din piele si nu stii de unde sa faci rost de bani sa o comanzi. Asa ca o tot visezi si cauti solutii, ceea ce e un lucru bun!

Si noi iti propunem o poseta frumoasa aici!

Si…nu mai visa, pur si simplu comanda poseta dorita si hai sa vezi cum ea devine realitate in numai 2 zile, iar banii se vor gasi, pentru ca, nu-i asa, banii sunt un rezultat, nu un scop, iar acolo unde exista un scop puternic, banii necesari realizarii acestuia se vor crea pe parcurs!

Dito!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde