Press "Enter" to skip to content

Genti si rucsacuri confectionate saptamana trecuta

Ca de obicei, iti trimitem cateva din gentile de dama si rucsacurile din piele pe care le-am creat zilele acestea, asa, sa iti serveasca drept inspiratie. Nu e vorba despre calitatea pozelor, ci despre calitatea posetelor confectionate pe comanda.

Hai sa vedem…

Geanta de umar aurie Andra

Ei, pe Andra, geanta de umar din imaginile de mai jos ati admirat-o pe site pe diverse culori, dar ca aici, inca nu. Geanta nu este inca adaugata in site, este pe stoc in acest moment. Comand-o aici pe modelul de pe site si ne spui ca o doresti pe aceasta cand confirmam comanda!

Geanta mica de umar albastra, Bonnie

Pe Bonnie am mai admirat-o, este pe site aici, dar cu fermoare albastre de plastic. Pe stoc este asa, ca in poza, cu fermoare aurii. Deci comand-o linistita si pleaca spre tine asa ca in poza.

Dalia, geanta verde cu gri, o frumusete

Pai da, uitati asa ca in pozele de mai jos. Verde frumos combinatie cu gri. Ceva …altceva! Pe site, pe alte culori, dar stiti cum se face 😉

Flavia, geanta de umar bordo

De fapt, culoarea o alegi tu. Bordo a dorit-o clientul nostru, sa fie oferita cadou . Este clar ca a fost un cadou de efect!

Cauti o geanta eleganta alba si sidefata?

Da, Galla este. Hai sa o admiram impreuna mai jos si pe site aici!

Geanta Mira rosie, alb, bleumarin

O cunoasteti, o adiram de ceva vreme. Pe site, poseta Mira este aici!

O poseta bej, cu lant? Olga!

Da, Olga, poseta de umar cu lant, disponibila pe alte culori aici.

Geanta aurie eleganta, Patricia

O poseta aurie eleganta, o poseta de eveniment chiar, Patricia din piele aurie poate fi admirata aici. Bine, bine, pe un alt fel de auriu, dar voi puteti alege pielea din colectia de aici.

Siri, geanta cu buzunare multe, pe maro

O culoare frumoasa, o geanta de umar cu multe buzunare, foarte practica, o regasiti pe site aici, pe un altfel de maro.

Rucsacuri de dama mari Times

…un rucsac de dama maro si un rucsac bej/crem cu amprenta. Bineinteles, rucsacul Times s-a comandat de atatea ori la noi pe site incat este deja o vedeta, dar, da, va mai dam odata linkul catre produs, uitati-l aici!

Acestea fiind spuse, va invitam sa intrati in magazin sa comandati poseta/rucsacul care v-a furat privirea si sa, colectia de piele disponibila este si ea aici.

Spor la cumparaturi!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Arata
Ascunde